Mentővel vitték intenzív osztályra az ismert színészt

mentő színész Verebes István kórház infúzió
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szirénázó mentőautóval vitték be a kórházba a színész-rendezőt, Verebes Istvánt, akinek annyira leesett a vérnyomása, hogy szorítani kezdett a mellkasa. Halálközeli élményeit tegnap délután megosztotta a legnagyobb közösségi portálon.

"Még sosem ültem mentőautóban, rosszul voltam, de érdeklődve figyeltem, milyen is belülről, hátha soha többé nem látok ilyet. A széket háttal kiemelték a kocsiból, betoltak egyenesen az intenzív osztályra. 'Na - mondom magamban - ennek egyszer mindenképp el kellett már következnie, kérdés, lesz-e alkalmam esetleg még egyszer idejönni!' - kezdte beszámolóját Verebes István a közösségi oldalon.

Forrás: MTI/Kollányi Péter
Forrás: MTI/Kollányi Péter

"És amíg rákapcsoltak erre-arra, infúzióra, a legfurcsább két valami volt: 1. csöppet sem féltem, nem szorongtam, nem ijedtem meg, hogy 'jaj, Istenem, közel a vég'; 2. hirtelen tökéletesen érdektelenné vált, éppen most ki Magyarország miniszterelnöke. (Széljegyzet ehhez: éppenséggel lehet mázli, hogy nem a magyar, hanem a szlovák egészségügy berkeiben ért utol a baj.) Két függönnyel arrébb egy kicsikére gömbölyödött öreg néni fejét láttam, amikor begurítottak, a három óra során, amíg engem figyeltek, odaátról egy hangot semmi hallottam, ami statisztikailag megnyugtatott. Az infúzió hatására - most nem írom le részletesen hogyan - vegetatív reakcióm keletkezett a mellékhelyiségben, ahol egyik pillanatra a másikra jól lettem. Egy újabb flakon infúzió elfogyasztása után a saját felelősségemre még beértem az összpróba végére, amit Méhes Laci tartott meg helyettem és a végén remekül kiigazított mindent, amire én már vak voltam. Miért írom le ezt itt?! Mert most tudatosult bennem, hogy nem hiába készültem fel már régen a legrosszabbra. Hogy mégiscsak jobb lesz majd nyugodtan, izgalommentesen elmenni...! Úgy, hogy tudom, nem marad utánam semmifajta adósság, hogy teljes életet éltem, annak utolsó harmadában még boldogabban, mint előtte. A feleségem is megérkezett Zalából Komáromba, hogy ne maradjak magamra éjszakára. Már semmi bajom nem volt, de más miatt, azért ez nagy biztonságot jelentett. Summa summárum nagyon élveztem az egészet, nagyon tanulságos, jó, persze, intő is volt.
És most sikítva kérek mindenkit, senki ne írja, hogy jobbulást, mert jól vagyok, és senki ne írja, hogy vigyázzak magamra, mert majd vigyázok...! Ja, ma reggel már nem volt mindegy, ki Magyarország miniszterelnöke. Ez azért még tény, hogy rizikófaktor...! " -
írta meg Verebes gondolatait a balesetről.

Majd 10 millióért szállt be a tehetségkutatóba a legendás zenészhttp://www.life.hu/legykepben/20121011-somlo-tamas-the-voice-zsuritagja-10-millioval-egesziti-ki-nyugdijat.htmlCsaládirtótól rettegnek a celebekhttp://www.life.hu/legykepben/20121011-szabadon-engedik-a-budai-csaladirtot-rettegnek-a-celebek.htmlKönyékig turkált egy tehénben a magyar sztárrádiós - Videóhttp://www.life.hu/legykepben/20121010-vadon-jani-sebestyen-balazs-es-rakoczi-feri-radios-tehenet-fejt.htmlFelhizlalták a rokonok a ValóVilág plázacicájáthttp://www.life.hu/legykepben/20121010-vv-dya-valo-vilag-sztarja-meghizott-rokonai-hizlaltak-fel.htmlDaganatot találtak Rod Stewartnál - Majdnem elvesztette a hangjáthttp://www.life.hu/legykepben/20121010-rod-stewart-amerikai-enekesnel-daganatot-talaltak-majdnem-elveszitette-hangjat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.