Hamisan énekelt Zámbó Krisztián az X-Faktor döntőjében

X-Faktor ének tehetségkutató döntő Zámbó Krisztián énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamiskás és kisiklott - ezek voltak azok a szavak, amelyek a leggyakrabban elhagyták a mentorok száját Zámbó Krisztián X-Faktorban nyújtott produkciója után. Az énekes nagyon bánja, hogy ennyire elrontotta a dalt.

"Kicsit gondterheltnek tűntél, miközben énekeltél" - értékelte Zámbó Krisztiánt elsőként Malek Miklós az énekes produkciója után. Krisztián hangja éneklés közben többször is kisiklott, olykor hamisan csengett.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Nánási Pál
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Nánási Pál

Ezt a véleményt erősítették meg a mentorok is, Malek Miklós mellett Geszti Péter, sőt, Keresztes Ildikó is ezt mondta Krisztiánnak. Nagy Feró szerint viszont Zámbó Krisztián helyett Keresztes Ildikó volt a hibás, aki szerinte rossz dalt választott a döntősnek. Ildikó a kritika mellett természetesen biztatta is mentoráltját. "Végérvényesen kiléptél édesapád árnyékából, és azért vagy itt, mert annyi van benned!" - mondta az elkeseredett énekesnek, aki nagyon csalódott magában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.