12 év börtönt kaphat az RTL Klub egykori sztárja

pereskedés börtönbüntetés Gáspár Győző adócsalási ügy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Letöltendő börtönbüntetést kért az ügyész az adócsalással vádolt Gáspár Győzőre és feleségére, Bea asszonyra is.

Fordulat következett be Győzikéék perében - írja a Blikk. Az ügyész a 22,2 millió forintos adócsalással vádolt Gáspár Győzőre és feleségére, Beára is letöltendő börtönbüntetést kért a hétfői tárgyaláson. Így akár 12 évre is lecsukhatják őket, ha a bíróság bizonyítottnak találja a vádat. A periratokban szereplő adócsalás büntetési tétele ugyanis 2-12 év közötti börtönbüntetés is lehet.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Az ügyész a hétfői tárgyaláson azok után kérte a szigorú ítéletet, hogy az ügy harmadrendű vádlottja - aki eddig nem szólalt meg a tárgyalásokon - vallomást tett. Hiába próbálta azonban kimenteni a sztárházaspárt, ez a jelek szerint nem hatotta meg a vád képviselőjét. Arra azonban még várnunk kell, hogyan dönt a bíróság, ítélet ma még nem valószínű.

Mint ahogy korábban megírta a Blikk, a showman és felesége, Bea ellen azért indult a per, mert képtelenek voltak választ adni a hatóságoknak arra a kérdésre, hogy hol van az az RTL Klubtól saját showműsoruk után kapott 81 millió forint, amely után a vád szerint nem fizettek adót.

A 22,2 millió forintos adócsalással vádolt showman és felesége, Bea a periratok szerint kétévnyi gázsi után nem teljesítette kötelezettségét az állam felé, de az a mai napig rejtély, hogy hová tűnt a pénz. Mert a 81 milliós összeg sem az ügy harmadrendű vádlottja, B. Attila vezette menedzsercég, sem Gáspárék bevallásában nem köszönt vissza.

Vége a szerelemnek! Szakított a Megasztár énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20121015-puskas-peti-a-megasztar-egykori-enekese-harom-es-fel-ev.htmlMalek: Keresztes Ildi féltékenységből dobja ki a nőket az X-Faktorból!http://www.life.hu/legykepben/20121015-malek-miklos-az-xfaktor-mentora-szerint-keresztes-ildiko-feltekenysegbol-fobja.htmlKitálal a színész! Megalázták a börtönben Stohl András rabtársáthttp://www.life.hu/legykepben/20121015-stohl-andras-magyar-szinesz-musorvezeto-baratjat-megalaztak-a-bortonben.htmlDöbbenetes mutatvány: az űrből ugrott le egy férfi a Földre - túléltehttp://www.life.hu/legykepben/20121014-felix-baumgartner-ejtoernyos-bazisugro-urugrasa.htmlPechsorozat áldozata az RTL Klub népszerű műsorvezetőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121009-madai-vivien-az-rtl-klub-musorvezetoje-karambolozott-osszetorte-telefonjat-megloptak.htmlNem egy harmadik miatt válik férjétől Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/legykepben/20121012-demcsak-zsuzsa-a-tv2-musorvezetoje-nem-egy-harmadik-miatt-valik.htmlHamisan énekelt Zámbó Krisztián az X-Faktor döntőjébenhttp://www.life.hu/legykepben/20121013-zambo-krisztian-az-xfaktor-elso-dontojeben-hamisan-enekelt-de-kilepett.htmlÚj párkapcsolatba lépett az X-Faktor mentorahttp://www.life.hu/legykepben/20121012-xfaktor-pjz-tagjai-ricsi-es-tomi-tovabbjutottak-es.htmlPánikrohamok gyötrik Gáspár Győzőthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120712-panikrohamok-gyotrik-gaspar-gyozot-1.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.