Feláldozta fel nemzetközi karrierjét a népszerű magyar modell

Epres Panni modell felvétel Benedek Tibor család vetkőzés showműsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akár nemzetközi szupermodell is lehetett volna Epres Panniból, akit egy alkalommal az olasz Vogue kért fel egy fotózásra. Csakhogy a kétgyermekes anyuka tudta, hogy ehhez a munkához vetkőznie kellene, és ezt férje, Benedek Tibor miatt nem vállalta be - tudta meg a Life.hu a DTK Show felvételén.   

Kevés modell mondana nemet a nemzetközi karrier lehetőségére, ám Epres Panni a férjét és a családját választotta a külföldi kifutók helyett - tudta meg a Life.hu.

"Én az a fajta magyar lány vagyok, akinek állandóan honvágya van, soha nem tudtam meghozni azt az áldozatot, hogy több hónapig kint legyek a családom nélkül. Mondtam már vissza Vogue fotózást, ami a csúcsot jelenti a szakmában"- mesélte a modell.

Forrás: MTVA
Forrás: MTVA

"Milánóban voltam egy válogatáson, és engem választottak. Az volt a dolog szépséghibája, hogy le kellett volna vetkőzni, de nem tudták megmondani, hogy pontosan mennyire. Ha az ember megkap egy munkát Itáliában, akkor még ha le is vetkőzik valamennyire, pontosan tudja, hogy ennek nincs szexuális töltete, hanem egy ízléses kép készül. Amikor hazamentem, elmondtam Tibornak, hogy lehet, teljesen le fognak vetkőztetni. Abban maradtunk, hogy mindketten alszunk rá egyet. Másnap reggel azt mondta, hogy ha én ezt szeretném, akkor menjek. Én viszont azt mondtam, hogy ha ő nem akarja, akkor nem megyek, így végül nem mentem. Azért nem mentem, mert úgy éreztem, Tibor nem igazán akarja, és nekem ebben a helyzetben is fontosabb volt a család, mint a karrierem" - idézte fel Panni a DTK Show felvételén, amelyen Epres Panni, Sütő Enikő és Farkas Éva plus size modell mellett maga a műsorvezető D. Tóth Kriszta is a kifutóra lép az október 18-i adásban.

Megtudtuk, mi volt VV Fecó titkos ajándéka gyermekeinekhttp://www.life.hu/legykepben/20121011-vv-feco-valo-vilag-sztarja-ajandekot-vett-gyerekeinek-ket-aranyhalat.htmlVége a szerelemnek! Szakított a Megasztár énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20121015-puskas-peti-a-megasztar-egykori-enekese-harom-es-fel-ev.htmlMalek: Keresztes Ildi féltékenységből dobja ki a nőket az X-Faktorból!http://www.life.hu/legykepben/20121015-malek-miklos-az-xfaktor-mentora-szerint-keresztes-ildiko-feltekenysegbol-fobja.htmlKitálal a színész! Megalázták a börtönben Stohl András rabtársáthttp://www.life.hu/legykepben/20121015-stohl-andras-magyar-szinesz-musorvezeto-baratjat-megalaztak-a-bortonben.htmlIgazi rajzfilmbuli legóból épült szuperhősökkelhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20121012-oktober-1114-kozott-kerult-megrendezesre-az-idei-new-york-comic.htmlRetteghetünk! Gépkocsiba ül a VV sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121009-vv-cristofel-valovilag-sztarja-jogositvanyt-szerez-es-szakallt-noveszt.htmlPechsorozat áldozata az RTL Klub népszerű műsorvezetőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121009-madai-vivien-az-rtl-klub-musorvezetoje-karambolozott-osszetorte-telefonjat-megloptak.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.