Zarándokhely lett az a birtok, ahol Katalin hercegnő meztelenkedett

fénykép Katalin hercegnő topless birtok hercegnő botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepően felkapottá vált az a francia birtok, ahol egy magazin fotósa a botrányos, félmeztelen fotókat készítette a hercegnőről. Turisták zarándokolnak el a méregdrága helyre, hogy saját szemükkel is lássák, hol pihent Vilmos herceg és felesége, amikor a világot bejárt, leleplező fotók készültek.

Jó hasznot hoz a Chateau d'Autet nevű francia birtok tulajdonosának a Katalin hercegnő körül kipattant botrány. Ugyanis milliomos turisták özönlötték el a birtokot, hogy lássák, hol is készültek a világot bejárt fotók, amelyek Katalin hercegnőnek rengeteg kellemetlen pillanatot okoztak, és amelyek miatt az előkelő família most több lapot is beperelt.

Forrás: AFP, http://wikimapia.org
Forrás: AFP, http://wikimapia.org

A brit királyi családnak szinte ugyanabban a pillanatban kellett megküzdenie a Harry herceg Las Vegas-i szexpartijáról kiszivárgott fotók és a Katalin hercegnőt félmeztelenül ábrázoló képek okozta botránnyal, amelyek külön-külön is megrázták a konzervatív famíliát. Ugyanakkor Katalin hercegnő igyekszik napirendre térni az események felett, és múlt héten visszatért hivatalába, hogy a lehető legvisszafogottabb öltözékben lássa el hercegnői teendőit Vilmos herceg oldalán.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.