Közel húsz évvel fiatalabb pasija van az ismert sztáranyukának

divatbemutató Kiszel Tünde férfi fiú naptár szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét egy fiatalabb férfi oldalán feszített boldogan Kiszel Tünde egy divatbemutatón. 

Új hódolóra tett szert Kiszel Tünde, aki egy nála legalább húsz évvel fiatalabb fiú oldalán lépkedett büszkén egy divatbemutatón.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu


"A titokzatos hódolóm egy nagyon rendes, kedves és becsületes fiatalember. Több rendezvényre is velem jött, nem először jelenünk meg együtt nyilvános eseményen. Miért lenne baj, hogy fiatalabb nálam? Külföldön már elfogadott tény, hogy az érettebb nőknek fiatal lovagjuk van. Akár komoly kapcsolat is születhet a randevúinkból. Ráadásul sokan meg is dicsértek, hogy milyen szépen nézünk ki együtt. Az meg nem igaz, hogy csak a fiatalabb férfiakat szeretem. Az első férjem, a kislányom apja és Károly is idősebb volt nálam" - jelentette ki Tünde, akinek az oldalán az elmúlt években több fiatal férfi is feltűnt. Sebestyén Hunor programozó matematikus, és a homoszexualitását később nyíltan vállaló Kondor Csaba is a naptárdíva hivatalos partnere volt egy ideig.

Férjéért áldozta fel nemzetközi karrierjét a népszerű magyar modellhttp://www.life.hu/legykepben/20121015-epres-panni-modell-felaldozta-karrierjet-fejeert-nem-vetkozott.html12 év börtönt kaphat az RTL Klub egykori sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121015-akar-12-ev-bortont-is-kaphat-az-adocsalassal-vadolt-gaspar.htmlVége a szerelemnek! Szakított a Megasztár énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20121015-puskas-peti-a-megasztar-egykori-enekese-harom-es-fel-ev.htmlMalek: Keresztes Ildi féltékenységből dobja ki a nőket az X-Faktorból!http://www.life.hu/legykepben/20121015-malek-miklos-az-xfaktor-mentora-szerint-keresztes-ildiko-feltekenysegbol-fobja.htmlKitálal a színész! Megalázták a börtönben Stohl András rabtársáthttp://www.life.hu/legykepben/20121015-stohl-andras-magyar-szinesz-musorvezeto-baratjat-megalaztak-a-bortonben.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.