Malek: Keresztes Ildi féltékenységből dobja ki a nőket az X-Faktorból!

mentor Kvaka Andrea Keresztes Ildikó féltékenység Malek Miklós verseny viszály
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor első élő show-jából Kvaka Andreának kellett távoznia, amire senki nem számított. A végső döntést Keresztes Ildikó mondta ki, aki már Janicsák Vecának és Wolf Katinak is búcsút intett, hasonlóan nagy port kavarva. Malek Miklós szerint mentortársa féltékenységből mond nemet a női versenyzőknek - írja a Blikk.

A tehetség mentora, Malek Miklós különös összefüggésre hívta fel a figyelmet. A zeneszerző úgy véli, egyik társa, Keresztes Ildikó konzekvensen a lányok továbbjutása ellen szavaz, mint ahogy most is. Mint emlékezetes, ezúttal az énekesnő végső szava döntött a mellett, hogy Andrea számára érjen véget a verseny.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Ildi azt mondta, hogy a szíve alapján fog dönteni, én meg megkérdeztem: Ezt diktálta a szíved? Tényleg ezt diktálta, biztos?"- emlékezett arra a pillanatra Malek, amikor a végeredmény kihirdetése után odafordult Ildikóhoz, hogy megkérdezze az okokat. "Lehet, hogy a keserűség beszél belőlem, de nekem úgy tűnik, hogy Ildi féltékenységből szereti a nőket kidobni a versenyből, riválisnak látja őket. Vecát is kidobta, Katit is. Mit mondjak, biztos véletlen" - utalt Janicsák Veca és Wolf Kati szintén nagy vihart kavaró kiesésére a mentor, aki nem érti, miért az ő versenyzője kényszerült távozni.

"Szerintem egyik párbajozó sem állt ott jogosan. Nagyon színes a mezőny, nagyon sok az olyan ember, aki több rajongót tudott maga mögé állítani a verseny eddigi időszaka alatt, mint Andi. Neki nem volt nagy botránya, nincsen híres rokona, ő igazán most mutatta volna meg magát. Nagyon sok szuper dologgal készültünk, ami így már nem lesz benne a műsorban. Pontosabban talán benne lesz majd egy másikban, vagy valami másik színpadon" - gondolkodott az okokon Malek Miklós.

Keresztes úgy érzi, mentortársának nincs igaza a felvetésében.

"Valahogy Zoli az én szívemhez közelebb áll. Borzasztóan tisztelem benne az áldozatot, amit meghozott, nagyon édes, szerethető figura, nehéz lett volna máshogy döntenem. Amikor kiálltak, már tudtam, hogy őt fogom választani, a szívem ezt diktálta. Most én is mondhatnám, hogy Miklós meg a fiúkra mondja mindig, hogy menjenek, tudom, ő mennyire nem szimpatizál a versenyzőimmel. Úgy érzem, nem indok, amit mond" - védte magát Ildikó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.