Eddig csak kudarc érte a The Voice tehetségét

külföld Bakonyi Zsolt megélhetés verseny tehetség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bakonyi Zsolt már több tehetségkutató műsorban indult, de most, a TV2 legújabb produkciójában kapott először lehetőséget, hogy megcsillogtassa tehetségét - tudta meg a Life.hu. A 20 éves versenyző ennek ellenére annyira hisz abban, hogy énekes lesz belőle, hogy angliai álommunkáját hagyta ott a tehetségkutatóért és a bizonytalanságért.

Annak ellenére, hogy világ életében énekesnek készült és már 16 évesen elindult a Megasztárban, Bakonyi Zsoltot ezidáig csak kudarc érte a zenei életben. "Musical dalversenyen és a Megasztárban is elindultam, a zenés színházban is szerencsét próbáltam, de sehol nem figyeltek fel rám. Ma már tudom, hogy egyszerűen még nem voltam rá kész, mostanra nagyon sokat fejlődtem, és érzem, itt van a helyem" - idézte fel a rossz emlékeket a Life.hu újságírójának Zsolt, aki épp ezért döntött úgy a középiskola végeztével, hogy külföldön próbál szerencsét.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

"Az érettségi megszerzése után, 18 évesen azonnal Angliába költöztem. Pénteken érettségiztem, hétfőn már egy nyugat-angliai szigeten dolgoztam" - árulta el a most 20 éves fiú, aki két éven át pincérként dolgozott álomfizetésért, álomkörülmények között. "Mindenem megvolt, szállás, ellátás, jó kereset, jó csapat, és sosem volt teher a munka, épp ezért nehezen hagytam ott Angliát, de ki akartam próbálni magam a Voice-ban" - mondja a tehetség, aki egyelőre úgy érzi, jól tette, hogy a biztos megélhetést felcserélte a bizonytalan zenei karrierért.

Ugyanakkor azt is elárulta, hogy nagyon más világ várt rá Magyarországon, mint amihez Angliában szokott. "Egészen másként gondolkoznak itt az emberek, más a mentalitás. A szülővárosomban, Kisbéren egyszerűen megszólnak azért, ha trendin öltözöm fel, ha felveszem az angol ruháimat. De engem semmi nem bánt. Én itthon, a hazámban szeretnék énekesként befutni. Ha esetleg ezután külföldön is sikerülne bemutatkoznom, az már csupán a ráadás" - mondja reménykedve a Voice versenyzője, aki Malek Andrea csapatát erősíti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.