Egy fenevaddal él együtt az X-Faktor énekese

színpad X-Faktor produkció P.J.Z. alligátorok énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor harmadik szériájának első adásában az egyik csapat produkciója végén feltűnt egy zöld aligátor. A Life.hu utánajárt, honnan a furcsa szerzet.

A P.J.Z. tagjai a produkciójuk végén egy hatalmas zöld plüss aligátort köszöntöttek a színpadon, akit utána egy percre sem engedtek el. A stáb először nem értette, miért ragaszkodnak a fiúk a krokodil színpadi szerepléséhez, de Ricsi határozottan kijelentette, hogy "ennek van most szezonja" - ez az érv pedig olyan ütős volt, hogy még a főszerkesztő is megadta magát és mehetett az aligátor a fiúkkal az élő show-ba.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"Az aligátort az egyik legjobb barátunk adta nekünk kölcsön, hogy amíg bent élünk a belvárosban legyen velünk egy társ. Számunkra Lacika, az aligátor egy jelkép, amely az őszinteséget szimbolizálja. Nem véletlenül mondta Ricsi az élő adásban, hogy csak őszinte emberek foghatják meg. Addig, amíg versenyben vagyunk, végig velünk lesz, segít nekünk és erőt ad. Most épp egy rappercuccban várja a következő adást velünk együtt" - mesélte a Life.hu-nak Tamás.

A fiúk nagyon örültek, hogy szombaton továbbjutottak, de szeretnének még fejlődni, mert úgy érzik, jobban kell teljesíteniük, hogy a nézők rájuk szavazzanak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.