Örökölte a híres nagypapa tehetségét az unokája

unoka ismertség Benedek Miklós nagypapa tehetség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, nem esett messze az alma a fájától: Benedek Miklós lányunokája, Barka már most, 3 évesen hihetetlenül tehetséges kabarészínész. A kislány szórakoztató humora az egész családot lenyűgözi - tudta meg a Life.hu.

Az igazi tehetség hamar kiütközik, így nem csoda, ha Benedek Miklós már most úgy érzi, lányunokája, Benedek Miklós és Epres Panni kislánya, Barka különösen jó humorérzékkel rendelkezik - tudta meg a Life.hu.

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt
Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

"Barka hihetetlen kabarészínészi vénával van megáldva. Időnként olyan mondatokat, poénokat képes elsütni, amelyek aztán az egész családban szállóigévé válnak" - nevet a büszke nagypapa, aki nagyon élvezi az unokáival, a 3 éves Barkával és az 5 éves Mórral eltöltött pillanatokat. "Nagyon szórakoztató, édes kölykök, élmény velük lenni. Egész más a nagypapaság, mint az apaság, hiszen most sokkal több a szabadidőm, mint amikor a gyerekeim kicsik voltak. Így intenzívebben tudok jelen lenni az unokáim életében főleg most - mivel Tibor itthon kezdett el dolgozni -, hogy hazaköltöztek Olaszországból" - árulta el a népszerű színész a Madách Színház A Napsugár fiúk című darabjának sajtótájékoztatóján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.