Elrendezte gyerekei sorsát halála előtt Komár László

halál Komár László Elvis daganat végrendelet énekes gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komár László tudatosan előkészített mindent halála előtt, hogy gyermekeinek semmiben ne kelljen hiányt szenvedniük - mondta el az énekes a Life.hu sztárszerzőjének, Szily Nórának. Komár még megvárta kislánya 8. születésnapját és két napra rá, felesége karjaiban halt meg.

Már hónapokkal ezelőtt elrendezett maga körül mindent Komár László, aki szerette volna, hogy gyermekei a halála után semmiben ne szenvedjenek hiányt. "A fiam, aki Ausztráliában él, a segítségemmel három végzettséget szerzett és biztos egzisztenciával rendelkezik. A kislányommal, Karolinával kapcsolatban is mindent rendbe tettem. De még van dolgom, nem halhatok meg, hiszen a kislányom egy új feladat az életemben" - árulta el Szily Nórának egy tavasszal készült interjúban a nagybeteg énekes, akinél hat évvel ezelőtt diagnosztizáltak daganatos elváltozást.

Forrás: MTI/H. Szabó Sándor
Forrás: MTI/H. Szabó Sándor

"Rákot találtak a bal bicepszemben, ami miatt megműtöttek és két kemoterápiát is kaptam. Én azonban sosem lettem depressziós: ahogy kijöttem a kórházból, parókában, háromnapos friss sebbel már a színpadon álltam, mert a zene a szenvedélyem" - mondta el Komár, aki hitt abban, hogy meg fogja érezni saját halálát. "Papírforma szerint nekem már nem szabadna élnem, de látod, itt vagyok. Lelkemben a mai napig 18 éves jampinak érzem magam, csak a tok, amiben élek, az amortizálódik. De biztos vagyok abban, hogy meg fogom érezni, ha eljön az én időm."

Blog: Elbúcsúzott lányától Komár László



Komár László nyáron még találkozott Ausztráliában élő fiával, Balázzsal és megvárta kislánya október 15-i születésnapját, majd két napra rá, felesége karjaiban halt meg.

Meghalt Komár László - 67 éves volthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20121017-komar-laszlo-magyar-enekes-sulyos-betegsegben-elhunyt-felesege-karjai-kozott.htmlKomár László pontosan tudta, hogy haldoklikhttp://www.life.hu/legykepben/20121017-komar-laszlo-magyar-enekes-tudta-hogy-haldoklik-meghalni-ment-haza.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.