Marót Viktória család gyermek házépítés énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új házat épít férje Marót Vikinek, ráadásul nem is átlagosat, ugyanis szeretnék gyermeküket a legmegfelelőbb körülmények között nevelni - tudta meg a Life.hu.

Marót Vikiék hamarosan új családi fészekbe költözhetnek, ugyanis úgy döntöttek, szeretnének még környezettudatosabban élni, és olyan házban felnevelni a gyermeküket, amelyben minden adott ahhoz, hogy természethez közeli életet éljenek.

Forrás: Marót Viki
Forrás: Marót Viki


"Eddig is fontos volt számunkra, hogy olyan környezetben éljünk, ahol érezzük a természet közelségét. Most viszont úgy döntöttünk, nem csak elvenni, hanem adni is szeretnénk, ezért a férjemmel olyan ökoházat építünk, amely felhasználja a föld adta energiákat, de közben nem károsítja a természetet. Még várunk az engedélyekre, de már a tervek megvannak, és reméljük, hamarosan hozzákezdhetünk az építkezésnek. Az mindig öröm, ha az ember újat alkothat, pláne ha ezt annak érdekében teszi, ami a legoptimálisabb saját és környezete számára" - mesélte a Life.hu-nak a Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar énekesnője.

Viki férje, Ádám magára vállalta az építkezéshez kapcsolódó teendőket, az énekesnő pedig, amikor nincs színpadon, besegít az előkészületekbe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.