Stohl András börtön támadás dr. Ruttner György ügyvéd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl András nekitámadt egykori védőügyvédjének, dr. Ruttner Györgynek, akiről az RTL Klub sztárja azt állítja,  hogy kellemetlen helyzetbe hozta és saját sikere érdekében felhasználta őt.

Áll a bál Stohl András és ügyvédje között, mert a színész hamarosan megjelenő könyvében azt állítja, Ruttner György felhasználta őt saját sikere érdekében és kiadott a sajtónak több olyan információt, amelyeket a színész csupán bizalmasan, ügyvédjének szánt. Úgy tűnik, mintha Stohl elfelejtette volna, mi mindent tett érte védője.

Fotó: MTI/Fotó: Koszticsák Szilárd
Fotó: MTI/Fotó: Koszticsák Szilárd

"Nem kívánom kommentálni a Stohl András könyvében leírtakat" - mondta a Borsnak dr. Ruttner György, aki a lap szerint mélységes megdöbbenéssel fogadta a színész szavait. Az ügyvédet hiába hívták tévécsatornáktól és más lapoktól, úgy döntött, egyelőre nem szólal meg, mert méltatlannak tartja az egész ügyet.

A helyzetet súlyosbítja, hogy Ruttner a mai napig Stohl több ügyét viszi, például abban a polgári perben is képviseli, amelyben a színész által okozott baleset sérültje, Kaincz Pál és lánya 12 millió forintot követel. Az pedig, hogy Stohl nekitámadt ügyvédjének, könnyen lehet, hogy a munkakapcsolatukra is hatással lehet: hiszen ki szeretne olyan ügyfelet képviselni, aki a nyilvánosság előtt sértőn és bántóan nyilatkozik róla.

Ráadásul Ruttner érdemei vitathatatlanok. Mint ismert, az ügyvéd azután vette át az ittas állapotban elkövetett közlekedési balesetet okozó színész ügyét, miután első fokon 2 év 4 hónap letöltendő börtönre ítélték. Ruttner kitalálta, hogy drogprevenciós turnéra viszi védencét, amivel Stohl egyfajta nyilvános bocsánatkérést gyakorolt hétről hétre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.