Az X-Faktor énekesnője elárulta bomba alakjának titkát

alak X-Faktor néptánc titok énekesnő Malek Miklós Antal Timea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csupa izom és egy igazi energiabomba az X-Faktor versenyzője. A Life.hu megtudta, mi a titka Antal Timi izmos alkatának.

Timi már akkor magára vonja a nézők figyelmét izmos lábával és formás karjaival, még mielőtt belekezdene produkciójába. Sok rajongó kíváncsi rá, az énekesnő mitől van ilyen bomba formában.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"Sokan megkérdezték tőlem, mi a titkom. Bevallom őszintén, nem sportolok, hanem néptáncra járok. A tánc a mindennapjaim része, mivel heti több táncórán részt veszek, ami rendesen átmozgat. Alapjában véve jó adottságokkal rendelkezem, de a tánc sokat segített, hogy formában tartsam magam, és a jó tartásom is a néptáncnak köszönhető" - mesélte a Life.hu-nak Timi.

Az élő show-ba bejutott Timi nagyon bízik Malek Miklós útmutatásában, mert időnként szüksége van a mentorától érkező biztató szavakra.

"Antal Timi számomra a hang! Amikor ő énekel, libabőrös leszek, ezért nekem nagyon fontos, hogy sikerüljön megmutatnunk az egyéniségét" - nyilatkozta Miklós Timiről.

Stohl András nekiment ügyvédjénekhttp://www.life.hu/legykepben/20121017-stohl-andras-magyar-szinesz-musorvezeto-ruttner-gyorgy-sztarugyvednek-nekiment.htmlFelismerhetetlenre sminkelték a népszerű magyar műsorvezetőthttp://www.life.hu/legykepben/20121016-dtoth-kriszta-a-dtk-show-musorvezetoje-smink-nelkul-mutatta-meg.htmlEddig csak kudarc érte a The Voice tehetségéthttp://www.life.hu/legykepben/20121016-bakonyi-zsolt-a-tv2-the-voice-cimu-tehetsegkutato-musoranak-versenyzojet.htmlKomár László pontosan tudta, hogy haldoklikhttp://www.life.hu/legykepben/20121017-komar-laszlo-magyar-enekes-tudta-hogy-haldoklik-meghalni-ment-haza.htmlMeghalt Komár László - 67 éves volthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20121017-komar-laszlo-magyar-enekes-sulyos-betegsegben-elhunyt-felesege-karjai-kozott.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.