R. Kárpáti Péter házasságmentő tanácsokat osztogat Szőkének

kolléga házasság válás Szőke Zoltán R.Kárpáti Péter tanács Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sorozatbeli testvére, aki a civil életben barátja, jó példa lehet Szőke Zoltán számára. R. Kárpáti Péter ugyanis járt már hasonló cipőben, mint kollégája - írja a Blikk.

Volt idő, amikor a középső Berényit alakító színész feleségével, Mariannal úgy érezte, be kell adniuk a válókeresetet, és külön utakon folytatni tovább. A szeretet végül győzött, rendbe tudták hozni a házasságukat. A zűrös éveknek vége, boldogan nevelik együtt gyermekeiket.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]
Fotó: Tuba Zoltán [origo]


"Voltak nehéz időszakaink, de sikerült megoldani. Ehhez semmi más nem kellett, csak megértés és szeretet. Ha húsz év után hullámvölgybe kerül egy kapcsolat, az ember átértékeli a dolgokat. Természetes, hogy a szerelem átalakul szeretetté, de talán ez sokkal fontosabb is. Hiszen ha szeretjük a másikat, akkor meg is értjük. Egy ilyen döntés meghozatala nem csupán kettőjüket, hanem gyermekeiket is érinti, akikkel mindenképp le kell ülni és megbeszélni a kialakult helyzetet" - nyilatkozta korábban R. Kárpáti Péter.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.