Először együtt a két színészlegenda

színpad Gálvölgyi János páros színész Benedek Miklós legenda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen, de Gálvölgyi János és Benedek Miklós még sosem játszottak együtt színpadon. A két színészlegenda A Napsugár fiúk című új bemutatóban most először végre együtt lép a publikum elé - tudta meg a Life.hu.

Egy nagyszerű színészpáros van születőben, hiszen Gálvölgyi János és Benedek Miklós most először együtt lépnek színpadra a Madách Színház A Napsugár fiúk című darabjában. Szinte hihetetlen, de a két legendás művész eddig csak tévéjátékokban játszott együtt, a nagyközönség előtt még soha.

www.madachszinhaz.hu
www.madachszinhaz.hu

"Olyan ez, mint egy izgalmas, új kapcsolat. Ma randiztunk először" - árulta el a Life.hu-nak Gálvölgyi, hozzátéve, hogy nagyon fontos az, kivel is áll egy színpadra. "A színpadi partnerség bizalom kérdése, igazi kötéltánc."
Benedek Miklós azt is elárulta, arra számít: kemény próbaidőszak vár kettejükre. "Gálvölgyi nem nehéz személyiség, könnyű vele szót érteni, de lakva ismerszik meg az ember. Majd a színpadon eldől a hathetes próbafolyamat alatt, hogyan működünk együtt" - árulta el a színész.

Felmondott az RTL Klub sztárja!http://www.life.hu/legykepben/20121019-felmondott-munkahelyen-a-szerencsejatek-zrtnel-kocsis-tibi-enekes-az-xfaktor.htmlAz X-Faktor énekesnője elárulta bomba alakjának titkáthttp://www.life.hu/legykepben/20121017-x-faktor-versenyzoje-antal-timi-elarulta-bombaformajanak-a-titkat.htmlLedobta ruháját a szexi magyar sztáranyuka! - Egy szál bugyiban pózolthttp://www.life.hu/legykepben/20121019-sarka-kata-hajdu-peter-musorvezeto-felesege-levetkozott-szexi-fotosorozat-keszult.htmlÖrökölte a híres nagypapa tehetségét az unokájahttp://www.life.hu/legykepben/20121017-benedek-miklos-magyar-szinesz-unokaja-barka-orokolte-a-nagypapa-tehetseget.htmlFegyvert rántott Jacko apja egy kaszinóbanhttp://www.life.hu/legykepben/20121018-michael-jackson-amerikai-enekes-apja-joe-jackson-eletveszelyesen-megfenyegette-fia.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.