Bírósági idézést kapott halála után Komár László

halál Komár László halott bíróság idézés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halála után sem nyugodhat békében Komár László, akinek épp akkor hozta a postás a volt feleségével való pereskedés kapcsán a legfrissebb bírósági idézést, amikor a halottszállítók a testét kihozták egykori otthonából.

Komár László még halálában sem menekülhet el a volt feleségével való pereskedés zűrzavarától. Abszurd módon épp akkor hozta a postás a legfrissebb bírósági idézést az elhunyt énekes részére, amikor testét egykori otthonából elszállították - tudta meg a Blikk.

"A körzeti orvosunkat hívtam, persze kicsit később. Nem akartam hajnalban zavarni. Tíz óra előtt érkezett meg a halottszállító, sosem felejtem, ahogy jöttek be a koporsóval a házba, amelyet együtt építettünk fel. A lelkemnek jólesett, hogy számomra idegen emberek is mennyire meg vannak rendülve. Kikísértem őket, mert látni akartam, ahogy életem párjának porhüvelye elhagyja az Elvis Presley Boulevardot. Laci így nevezte a kis szolgalmi utat, táblát hozott rá Memphisből, amikor Elvis birodalmában járt. Ebben a pillanatban megállt a postás a sarkon a zöld kocsijával, és fél perc múlva úgy éreztem magam, mint egy rossz filmben" - emlékezett vissza a pillanatra Komár László özvegye, Komár Kriszta.

www.komarlaszlo.hu
www.komarlaszlo.hu

"Az ismerős postás kiszállt, odalépett hozzám, és elbeszélte, nemrég hallotta a rádióban, mi történt. Eközben levelet szorongatott a kezében, majd tanácstalanul a szemembe nézett, és ezt kérdezte: 'Én most kinek adjam oda ezt az idézést?' Ekkor megpillantottam a bíróság pecsétjét, és a hideg végigfutott a hátamon. Szó szerint beleremegtem" - magyarázta Komár özvegye, és nem szégyellte elmesélni, hogy ez az abszurd helyzet nagyon megviselte.

"Erős embernek tartom magam, de ebben a pillanatban sokkot kaptam. Egyszerűen nem bírtam feldolgozni, hogy Laci a koporsóban sem tud elbújni korábbi frigyének démona elől. Most is képtelen vagyok napirendre térni afelett, hogy ez a kegyeletteljes esemény is bemocskolódott. Olyan zokogás tört rám, hogy vissza kellett mennem a házba" - idézte fel Komár Kriszta, aki megdöbbenve látta, hogy ebben az új perben már nemcsak halott férje, de ő maga is kapott idézést a bíróságra, az énekes volt felesége ugyanis megtámadta a Laci és új felesége közti vagyonmegosztást.

"Ez természetesen előfordulhat, ugyanúgy, ahogy nekem is jogom volt ahhoz, hogy a lakásom eladása után megvásároljam Laci tulajdonrészét a közös házunkban" - mondta az énekes özvegye, akitől megtudtuk, a közelmúltban négy per indult Komár ellen. Ebből kettő lezárult, egy munkaügyi pernek október végén lesz a tárgyalása, amelyet meg is tartanak, mert Komár cége nem szűnt meg a halálával. A negyedik, vagyonmegosztásra vonatkozó per az énekes korábbi válásának következménye volt, mert akkor csak részítélet született.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.