Bármikor visszakerülhet az ismert színész a börtönbe!

színész Stohl András börtön könyv ideiglenes szabadláb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész új könyvének sajtótájékoztatóján bevallotta, bármikor visszakerülhet a börtönbe. András, mivel feltételesen van szabadlábon, a legkisebb hiba miatt is újra rács mögé kerülhet - tudta meg a Life.hu.

A könyv alig került forgalomba, máris botrányok övezik. A sajtótájékoztatón Szily Nóra faggatta Andrást az élményeiről és arról, miért írta meg a könyvet. A színész azzal, hogy kiírta magából egy-egy nap eseményeit, egyben vissza is tekintett a napi történésekre, amelyből a könyv történetei születtek. A sajtótájékoztatón azt is bevallotta, hogy minden lépésére figyelnie kell, mert még nem járt le a büntetés teljes hossza, és bár szabadlábon van, egyetlen rossz cselekedet is visszajuttathatja a börtönbe.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Kattints a képre a galériáért!

"Ott lebeg Damoklész kardja a fejem fölött. A büntetésem 10 hónap volt, ebből a jó magaviseletemnek köszönhetően 5 hónapot kellett leülnöm. A maradék 5 azonban nincs elfelejtve, és ezalatt, ha bármi olyasmit elkövetnék, ami büntetendő, azonnal mehetnék vissza a rácsok mögé. De nem fogok!" - jelentette ki a színész.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.