Exkluzív! Kés alá feküdt VV Éva

VV Éva implantátum orvos plasztikai sebész Való Világ mellműtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kés alá feküdt VV Éva, aki két hét csúszás után végre megérkezett a pécsi magánklinikára, ahol korábban lemondta mellműtétjét.

Szeptember végén a ValóVilág botrányos hősnője még büszkén újságolta a rajongóinak, hogy megműtteti a mellét, és implantátumokat rakat be kissé megereszkedett kebleibe. A tervezett operáció végül elmaradt, ugyanis az orvos kilátásba helyezte, hogy megszondáztatja páciensét a műtét előtt. Éva hasgörcsre hivatkozva hátrált ki az operáció alól, de az orvost erről elfelejtette értesíteni. Ma viszont 13 óra körül megjelent a klinikán, információink szerint józanul, és még a műtét előtt nyilatkozott a Life.hu-nak.

Forrás: DaVinci Klinika
Forrás: DaVinci Klinika

"Nagyon izgulok, félek az altatástól, teljesen kivagyok. De annyira jó híre van az orvosomnak, hogy teljesen megbízom benne. Most fogjuk újból egyeztetni az implantátum méreteit, mert másfél hónapja beszéltünk róla, már nem pontosan emlékszem, hogy milyet választottam" - mondta Éva.

"Egy 320 cm3-is implantátumot helyezünk be, nem túl nagyot, hogy természetesnek hasson, úgy, ahogy Éva szeretné. Cseppformájút szeretne Éva, akinek leginkább a megereszkedett keblei felső részét kell kitölteni. Egy nálunk kevésbé ismert, speciális poliuretán borítású implantátumot helyezünk be, amit Rio de Janeiróból hoztam be. Ez az anyag odanő a szövetekhez, puha lesz a tapintása. Egy rutinműtétre készülök, kb. egy órát fog tartani. A várható végeredményt Éva egy 3D-s tervezőgéppel előre meg tudta nézni, tetszett neki" - tudtuk meg dr. Tizedes György orvostól közvetlenül a műtét előtt.

Felmondott az RTL Klub sztárja!http://www.life.hu/legykepben/20121019-felmondott-munkahelyen-a-szerencsejatek-zrtnel-kocsis-tibi-enekes-az-xfaktor.htmlAz X-Faktor énekesnője elárulta bomba alakjának titkáthttp://www.life.hu/legykepben/20121017-x-faktor-versenyzoje-antal-timi-elarulta-bombaformajanak-a-titkat.htmlÚj klipjével szeretné visszahódítani szerelmét a meleg énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20121016-muhajid-zoli-klippel-szeretne-visszahoditani-szerelmet-a-megasztar-elso-szeriajanak.htmlNem jöttek el a díszbemutatóra a Magic Boys külföldi színészeihttp://www.life.hu/legykepben/20121017-koltai-robert-szineszrendezo-filmje-magic-boys-szineszei-michael-madsen-vinnie.htmlEgy héttel súlyos szívműtétje után hazament a fitneszguruhttp://www.life.hu/legykepben/20121016-schobert-norbi-holnap-hazamehet-a-korhazbol-felesegerubint-reka-viszi.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.