Remegő lábakkal állt a The Voice színpadára az egykori gyereksztár

Mező Misi profi sztár tehetség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A The Voice ma esti adásában áttörő sikert ért el Veres Mónika, akit a nagyközönség egykor Nikaként ismert meg. A gyerekénekesből mára sokat látott, profi énekesnő lett, aki most érezte azt, hogy elérkezett az idő újra szólókarrierbe kezdeni. Hiába azonban a hatalmas rutin, a lány remegő lábakkal állt a mesterek elé - tudta meg a Life.hu.

Hiába minden színpadi rutin, Veres Mónika remegő lábakkal állt ma a The Voice mesterei elé. "Tapasztalt énekesnő vagyok, de a felvétel előtt mégis nagyon izgultam. Furcsa helyzet volt, hogy amint beléptem a stúdióba, háttal ült nekem a 'közönség', és ráadásul rettentő nagy csend volt. Amikor aztán intettem a zenésztársaknak és belekezdtem a dalba, eltűnt az izgalom, átadtam magam a zenének" - árulta el Mónika, akit az ország egykor Nikaként ismert és szeretett meg.

Forrás: MTI/Mohai Balázs
Forrás: MTI/Mohai Balázs

A 26 éves lány szinte alig kezdte el a versenydalát, Tóth Gabi slágerét, amikor Mező Misi és Caramel már meg is fordultak, aztán a másik két mester is hamar megnyomta a gombot. "Furcsa volt, hogy ilyen hirtelen mindannyian megfordultak, de nagyon örültem neki. Azóta sem tudom, hogy vajon tudták-e, én állok a színpadon" - meséli a versenyző, aki Mező Misit választotta mestereként. "Misi őszinte, jó értelemben véve bolond, ösztönös pasi. Úgy éreztem abban a pillanatban, ahogy ott álltam a színpadon, hogy nagyon jó hatással leszünk egymásra, és hogy sokat fogok tőle tanulni" - magyarázta döntését a lány, aki nem volt ismeretlen a zsűritagok számára, hiszen Caramellel már közösen is énekelt, sőt vokálozott is az énekes nagykoncertjén, és olyan sztárokkal dolgozott együtt, mint Bereczki Zoltán, Babos Gyula vagy Király Viktor. Ennek ellenére nem érezte rangon alulinak, hogy ebben a tehetségkutatóban elinduljon.

"Ez a szakmában a legszínvonalasabb műsor olyan mesterekkel, akiket egytől egyig becsülök. Nagyon remélem, hogy az élő döntőkig, vagy akár a döntősök közé is eljutok, és lesz alkalmam megmutatni minden arcomat a nagyközönségnek, hogy végre szólóénekesként is visszatérhessek a színpadra" - árulta el reményeit Móni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.