A színpadon ülve harcoltak a versenyzőkért a The Voice mesterei

Caramel Mező Misi Somló Tamás énekesek megsértés Malek Andrea tehetségkutató műsor The Voice
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Folytatódott az egészen új típusú tehetségkutató, a  The Voice, melyben a mesterek a versenyzők külsejét csak előadásuk végén ismerhetik meg. A második adásban a már elfeledett, vagy még ismeretlen sztárokért küzdöttek a mesterek olykor egymás szavába vágva, s nem is hiába: mindegyikük csapata érdekes énekesekkel gazdagodott.

Ma este elsőként a nyolcvanas-kilencvenes évek ismert énekesnője, Berkes Gabriella próbálkozott meg a versennyel, de édesanyja babérjaira törő fia, Olivér énekelt először. A Superstition című dalra az összes mentor megfordult, Olivér pedig az őt igen sokat dicsérő Caramelt választotta mesteréül. Gabi, aki karrierjét főként gyermekei miatt hagyta lecsendesülni, szintén meggyőző volt, Malek Andi pedig már a hangjáról felismerte. Kollegalitásuk miatt Gabi helyette Somló Tamástól várja majd az iránymutatást.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Gitárral a kezében érkezett a legkisebb királyfi, Schrott Péter, és rutinos rocksztárként, hatalmas energiákkal nyomta el a Crazy Crazy Nights című számot. Ahogyan az várható volt, Misi kapta fel a fejét és fordult meg először, de őt hamar követték mestertársai is - Péter választása végül mégis Andira esett.

Szintén megfordította az összes ítészt a karaoke műsorvezetőként dolgozó Gyurki Beatrix a You're Makin' Me High című dallal. Misinek nagyon tetszett a lány pökhendi, flegma előadásmódja, de a többiek sem fukarkodtak a dicséretekkel - Misi és Andi még viccesen össze is szólalkozott, s végül az összes mentor a színpadon ülve győzködte Beatrixot. A győztes Andi végül kaján nevetéssel kergette el a többieket, és elégedetten dőlt hátra, hogy a rockere után csapata még egy versenyzővel gazdagodott.

Az online tehetségkutatásnak köszönhette mostani lehetőségét a nálunk egyetemista Nguyen Anh Quan, aki nagyon szereti Budapestet, és nyelvünket is szépen megtanulta. A Somebody That I Used to Know című számból alig énekelt valamit, Misi máris rányomott, és elnevezte Kálmánnak a fiút, aki hazánkban inkább a Krisztián keresztnévnek örül. Egyező stílusuk miatt a fiú végül Misi helyett - talán a Kálmán miatt - Caramelt választotta, akinek így már öt versenyző lapult a tarsolyában.

A síró Pál Tímeát, aki az izgalomtól nem tudta úgy énekelni a dalt, ahogy szerette volna, s így senki sem választotta ki, Andi vigasztalta a színpadon. A pityergő lány kérésére még egyszer elénekelhette a dalt, csak hogy megmutathassa, megy ez neki jobban is, de ezzel csak magának szerezhetett elégtételt, a versenyben nem jutott tovább.

Abodi Nagy Blanka nem először utazott Erdélyből Budapestre tehetségkutatózni - a Turning Tables című dal a csupán egy énekessel rendelkező Mező Misit elég hamar meggyőzte, aki még picit szerelmes is lett a versenyzőbe, de ez nem volt elég ahhoz, hogy Blanka őt válassza Malek Andi helyett.

Magabiztosan állt a színpadra gitárjával a kulisszák mögött is ismerős Bűdi Szilárd, s szerzett is magának pár gombnyomást - bár kicsit talán túl humoros, túl magabiztos és túl lekezelő volt a mesterekkel. Ezt Andi és Caramel is éreztette vele, aki annak ellenére, hogy megnyomta a gombot, inkább Misihez irányította a férfit - ő küzdhet majd meg Szilárd hatalmas egójával.

Misi másik embere Szilárd ellentéteként a nézők számára is láthatatlanul állt a színpadra: Pál Dénes alkatát meghazudtoló mély hangjával hamar elvarázsolta a mestereket. Misi lelkesen nyomta meg a gombot, de az egyedi hangra rajta kívül csak Somló Tamás fordult meg - végül Misi lett a szerencsés.

Egyslágeres énekesnőként érkezett és távozott Arató Veronika, aki mindenáron énekesnő akar lenni továbbra is, de a Nothing Gonna Stop Us című dal nem hozta meg a hőn áhított sikert. Misi a bizonytalanságot emelte ki, Andit és Caramelt pedig majdnem meggyőzte volna a lány hangja, ha nem izgult volna annyira - kár, hogy a majdnem itt most nem volt elég.

Felnőttként tért vissza a színpadra a tinisztárként Nika névvel elhíresült Veres Móni, aki a Jöjj még című dallal mindegyik mestert meggyőzte. A szép dicséreteket kapott lány, akiért Misi fél karját, Andi pedig az összes végtagját felajánlotta, végül az örömében ordítozó Misi csapatába vágyott.

A szerkesztők a jövő heti adásba is tartogattak meglepetéseket, többek között egy vak lány előadását is meghallgathatjuk majd - ez már csak amiatt is érdekes, mert látássérültségéről a mesterek csak a dal végén szereznek majd tudomást.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.