Öngyilkossággal fenyegetőzik az RTL Klub egykori sztárja

pereskedés börtönbüntetés összeomlás Győzike showműsor adócsalási ügy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ahogy azt a hét elején a Life.hu is megírta, Győzike és felesége, Bea asszony akár több év börtön is kaphat adócsalás miatt. A showman most öngyilkossággal fenyegetőzik.

2-12 évig terjedő szabadságvesztést kaphat Győzike a vád szerint a Bea asszonnyal együtt elkövetett 22,2 millió forintos adócsalás miatt. A salgótarjáni showman összeomlott, és az utcán újra megtámadták - írja a blikk.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"Salgótarjánban olyan a közhangulat, olyan az emberek hozzáállása, hogy rémálmomban sem mertem volna gondolni. Csütörtökön szokás szerint felvettem a gyerekeket, és egy ötven-hatvan év közötti férfi megtámadott. Ott volt Evelin, Virág, és azt látta, hogy az apját szembeköpik, és azt kiabálják: te rohadt csaló, mocskos szemétláda, szégyent hoztál a városunkra. A gyerekeim előtt megaláztak, hogyan fognak felnézni rám? A vacsora azzal telt, hogy bőgtünk, mint ahol halott van... A lányok összeroppantak" - magyarázta Győzike, miközben remegő kézzel nyilatkozott a Blikk újságírójának.

A rettegés, a félelem, hogy börtönbe jutnak, mindent felemészt a Gáspár családban.

"Nem kívánom senkinek ezt a pár napot, rettegésben élünk. Én nem csaltam el tizenegy millió forintot, egymilliárdot sem csalnék, a Győzike-márka fontosabb. Nem vettem el az állam pénzét, volt egy jó menedzsmentem, a produkcióra költötte a pénzt. Ha a néző azt látta volna, hogy otthon ülünk a nappaliban, akkor nincs nézettség, nekünk show-t kellett csinálnunk. Csak megjátszottuk a gazdagságot. Nem azt mutattuk a tévében, hogy Bea asszony prostituált, Győzike kocsmázni jár, Evelin lop, Virág meg mocskos. Evelinnek is haza kellett jönnie Amerikából. A legnagyobb fájdalmam az, hogy Virágnak rémálmai vannak, nem győzzük nyugtatgatni, hogy nem lesz semmi baj... Nem gondolhatja az ország, hogy direkt ellopok tizenegy milliót, hogy tönkretegyem a családom. Nem annyit ér a családom, nem annyit ér a becsületem" - mondta Győző, aki abból él, hogy az apja olykor ad nekik pénzt, mégis elkezdett törleszteni már az adósságából, hogy ne bántsák. "Már hárommilliót sikerült visszafizetnem, de nincs munkám. Tizenöt hónapja nem hívnak, nem keresnek."

A Gáspár família feje, bár el sem tudja képzelni, hogy valóban börtönbe juttassák, elgondolkodott a lehetőségen.

"Ha megkapom a börtönt, akkor nagyon sok embernek be kellene még mennie, tele lennének a börtönök. Ha mindkettőnket bevisznek, azzal példát akarnak statuálni. Ha a halálos ágyamon is kéne meggyónnom a bűneimet, akkor is azt mondanám, nem vagyok ez a tizenegy milliós ember. Senki ne mondja, hogy rossz ember vagyok, ha véletlenül meghalok vagy megdöglök - mert semmi nem kiszámítható, jön egy gondolat, aztán vége. Egyszer megpróbáltam az öngyilkosságot, aki egyszer megteszi, másodszor, harmadszor is" - tette hozzá Győző, majd megtörten befejezte a beszélgetést. "Ha valakit megbántottam, bocsánatot kérek."

Elmarta maga mellől fiát az X-Faktor énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20121017-xfaktor-stone-a-legidosebb-versenyzo-nincs-joban-a-fiaval.htmlElső szerelmétől kapta furcsa hangzású nevét az énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20121018-pleszkan-ecska-a-the-voice-musorvezetoje-elso-szerelmetol-kapta-furcsa-1.htmlTitokban mondta ki a boldogító igent a sztárpár péntekenhttp://www.life.hu/legykepben/20121020-titokban-mondta-ki-a-boldogito-igent-olaszorszagban-jessica-biel-szineszno.htmlEgymásnak esett Hajdú és a Stohl könyv szerzője - Több volt munkakapcsolatnál Stohl és az írónő között?http://www.life.hu/legykepben/20121019-hajdu-peter-a-frizbi-musorvezetoje-szerint-stohl-andras-musorvezeto-es.htmlA színpadon ülve harcoltak a versenyzőkért a The Voice mestereihttp://www.life.hu/legykepben/20121020-a-szinpadon-ulve-harcoltak-a-versenyzokert-a-the-voice-mesterei.htmlBomba formában van! Közel 25 kilót fogyott az énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20121019-pink-amerikai-enekesno-kozel-25-kilot-fogyott-szules-utan.htmlPánikrohamok gyötrik Gáspár Győzőthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120712-panikrohamok-gyotrik-gaspar-gyozot-1.htmlRóluk soha nem gondoltuk volna, hogy válnak - Elmúlt a szerelem Győzike és Bea asszony közötthttp://www.life.hu/legykepben/20120918-gaspar-gyozo-gyozike-show-20-ev-hazassag-utan-valik.htmlHogyan csinálja? Luxusszállodában pihen az adócsalással vádolt Győzikehttp://www.life.hu/hazitunder/20120728-luxusszallodaban-nyaral-az-adocsalassal-vadolt-sztar.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.