Britney Spears egykori menedzsere, Sam Lufti évek óta perben áll az énekesnővel és a családjával, de most újabb részleteket szivárogtatott ki a botrányos sztár múltjáról.

A férfi perben áll az énekesnővel és családjával, talán ennek is köszönhető, hogy előrukkolt egy könyvvel, amiben leleplezi Britney rejtegetett titkait. Legutóbb azzal állt elő a menedzserből lett szerző, hogy Britney sokáig drogfüggő volt, 2008-as idegösszeomlása előtt pedig túl is adagolta magát - írja a Blikk.

AFP

"30 szem speedet kapott be, majd fiával elbarikádozta magát a fürdőszobában" - teregette ki az énekesnő szennyesét Lufti. "A drog 36 órán keresztül tartotta ébren, ez idő alatt végig a fürdőszobába zárkózott. Ki kellett hívni a rendőrséget, Britney-t pedig egy idegklinikára vitték."

Az énekesnő azóta már leszokott a kábítószerről, boldog párkapcsolatban él, és nemrég vásárolt magának egy hatalmas luxusvillát is. A karrierje pedig újra kezd fölfelé ívelni.

 

Divatbotrányok: Női modellek méretes hímtaggalhttp://www.life.hu/legytrendi/20121018-divatbotranyok-noi-modellek-meretes-himtaggal-ime-hires-androgun-modellek.html A legdurvább szexbalesetek (18+)http://www.life.hu/gyogyulj/20110128-a-legdurvabb-szexbalesetek.html Eddig titkolta, most végre kiderült, ki az X-Factor sztárjának kedvesehttp://www.life.hu/szeress/20121019-xfactor-simon-cowell-jenson-button-egykori-menyasszonyaval-louise-griffithsszel-randizik.html Drasztikusan megváltozott a milliárdos sztárcsemetehttp://www.life.hu/szepulj/20121019-tamara-ecclestone-celeblany-szoke-hajjal-pozol-ugy-nez-ki-mint.html Nagyon lepukkant az egykor népszerű sorozatsztárhttp://www.life.hu/tested-lelked/20121019-nagyon-lepukkant-az-egykor-nepszeru-sorozatsztar-shannen-doherty.html Sztárok, akik drasztikusan megváltoztak egy filmszerep kedvéérthttp://www.life.hu/life/galeria/20121018-sztarok-akik-drasztikusan-megvaltoztattak-a-sulyukat-egy-filmszerep-miatt-matthew.html Már 30 éve, a középiskolában is gyönyörű volt a szupermodellhttp://www.life.hu/tested-lelked/20121019-mar-30-eve-a-kozepiskolaban-is-gyonyoru-volt-a-szupermodell.html Teljesen megvadult Britney Spears! Szokatlan külsővel sokkolta a rajongókathttp://www.life.hu/szepulj/20121015-teljesen-megvadul-britney-spears-enekesno-szokatlan-kulsovel-sokkolta-a-rajongokat.html Britney Spears többet bulizott volna fiatalabb korábanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110912-britney-spears-sajnalja-hogy-nem-bulizott-tobbet-fiatalabb-koraban.html Durva vádak: testőre szerint Britney Spears igénytelen és ápolatlanhttp://www.life.hu/tested-lelked/20110721-britney-spears-igenytelen-es-apolatlan-arulta-el-az-enekesno.html