Dinamo Moszkva fenyegetés szurkolók focista lövés edzés Dzsudzsák Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dinamo Moszkva szurkolói elégedetlenek a csapat szereplésével, így a pénteki edzésen többen rálőttek a játékosokra a lelátóról.

A Vasárnapi Ász információi szerint a csuklyás fiatalok festékpatronokkal szórták meg a klub idegenlégiósait, köztük a magyar válogatott szélsőjét, Dzsudzsák Balázst is.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

"Erre nincsenek szavak. Mit kellene tennünk? Mindannyian szerződtessünk személyi testőröket? Sokunkat eltaláltak, bár azt nem tudom pontosan, hogy mivel lőttek ránk, talán festékpatronok voltak. Hitvány cselekedet volt, gyorsan eltűntek. A drukkereknek támogatniuk kellene minket, nem pedig ilyesmit tenniük" - háborgott a Dinamo Moszkva egyik futballistája, Alan Gatagov.

Néhány szimpatizáns szórólapokat dobott a pályára, amelyeken közvetlenül a gárda külföldi játékosainak címzett fenyegetés volt olvasható: "Ha a klub és az edzők képtelenek motiválni titeket, higgyetek nekünk, mi megtesszük helyettük. Mi vagyunk a szurkolók, és a mi módszereink egy kicsit komolyabbak!" - olvasható a szórólapokon.

Forrás: Stop.hu/Vasárnapi Ász

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.