Teljesen kiborult az új Bond-film premierjén Daniel Craig

betegség film színész rosszullét sztár premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába alakítja hitelesen a kimért és mindig higgadt 007-es titkosügynököt, Daniel Craig a legújabb Bond-film premierjén kifejezetten izgatottnak és zavartnak tűnt. A sztár a Skyfall című film premierjén, a vörös szőnyegen való bevonuláskor szinte reszketett és barátnője, Rachel Weisz támogatására szorult.

Soha nem láttuk még ennyire ziláltnak Daniel Craiget, mint legújabb filmje, a Skyfall premierjén. A sármos színész, aki a vásznon olyan hitelesen alakítja a mindig higgadt és talpraesett brit titkos ügynököt, a produkció bemutatója alkalmával teljesen kivetkőzött magából.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A vörös szőnyegen való bevonulásakor reszketett és borzalmasan izzadt, ahogy a külföldi honlapokon megjelent fotókon is látható. A barátnője, Rachel Weisz sietett a segítségére. A szép barna színésznő párja homlokát kezével törölgette, ezzel támogatva Craiget. Ezután a színész összeszedte magát és profin fotózkodott a legújabb Bond-lányokkal.
"Hihetetlen volt. Majdnem összeesett, ahogy ott állt a szőnyegen. Először ő törölgette a homlokát, aztán a barátnője sajátkezűleg törölte le az izzadságcseppeket az arcáról. Furcsa, hogy egy ilyen tapasztalt színész is meginog egy ilyen jelentős eseményen" - mondta el egy szemtanú a látottak nyomán.

Végleg elhagyja az országot a Jóban Rosszban sztárja?http://www.life.hu/legykepben/20121019-kembe-sorel-arthur-a-joban-rosszban-sztarja-vegleg-elhagyja.htmlMindenét pénzzé teszi Alekoszhttp://www.life.hu/legykepben/20121024-alekosz-a-valo-vilag-egykori-gyoztese-eladna-nyeremenylakasat.htmlPótolhatatlan veszteség érte Zámbó Krisztiánthttp://www.life.hu/legykepben/20121024-zambo-krisztian-az-xfaktor-versenyzoje-zambo-jimmy-fia-elvesztette-potolhatatlan.htmlKatie Holmes újra összejönne Tom Cruise-zalhttp://www.life.hu/legykepben/20121023-katie-holmes-szineszno-ujra-osszejonne-volt-ferjevel-tom-cruise-szinesszel.htmlSzakítása után kirobbanó formában van a magyar sztár - Élvezi az egyedüllétethttp://www.life.hu/legykepben/20121019-karda-bea-egyedul-el-szingli-nem-hajszolja-a-szerelmet-nem.htmlAmerikában kezd új életet az RTL Klub-ról ismert műsorvezetőhttp://www.life.hu/legykepben/20121019-pokrivtsak-monika-az-rtl-klub-musorvezetoje-amerikaban-kezdett-uj-eletet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.