plasztikai műtét Kárász Róbert szilikon TV2 Mokka sebészet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brazil popsit kapott egy magyar modell. Az orvos, aki a műtétet végezte, egyenesen Brazíliából érkezett. A fiatal nő a TV2 Mokka műsorában mutatta meg kerek idomait. Kárász Róbert műsorvezetőt a látvány meggyőzte, de megérinteni nem akarta a modell fenekét.

A plasztikai műtéten átesett Török Dóra a Mokkában mutatta meg kerek idomait. Elárulta, azért döntött a beavatkozás mellett, mert egy nagyobb fogyás után frusztrálta őt nem túl formás popsija, edzéssel pedig már nem tudott rajta javítani. Kárász Róbert azt mondta, ő folyton attól félne a helyében, hogy kidurran az implantátum. A műsorvezetőt egyébként hiába unszolták, nem volt hajlandó megfogni a modell fenekét.

Tagadja a plasztikai műtétet VV Gigihttp://www.life.hu/legykepben/20120830-nagyon-megnott-vv-gigi-melle-a-lany-azt-mondja-nem.htmlGyönyörű mellek plasztikai sebész nélkül - 5 színes push up melltartóhttp://www.life.hu/legytrendi/20120816-gyonyoru-mellek-trendi-es-szines-pushup-melltarto-segitsegevel-plasztikai-sebesz.htmlÍgy nézett ki plasztikai beavatkozások nélkül az 59 éves magyar énekesnőhttp://www.life.hu/life/galeria/20120814-fotokon-akkor-es-most-szucs-judit-enekesno.htmlTöbb plasztikai műtéten is átesett már a magyar énekesnő - Most remek formában van!http://www.life.hu/tested-lelked/20120805-tobb-plasztikai-muteten-is-atesett-a-magyar-enekesno-szucs-judith.htmlHúszmillió forintot költött plasztikai műtétre a szőkeség - Szörnyeteg lett belőlehttp://www.life.hu/gyogyulj/20120801-plasztikai-sebeszet-laura-summers-ajakfeltoltes-egymillio-plasztikai-beavatkozas-egy-ev.htmlTöbbmilliós plasztikai műtéteken esett át az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120731-valovilag-celeb-tobbmillioba-kerult-vv-veronika-teste.htmlDizájner vaginára vágynak a nők - Többezren állnak sorba plasztikai műtétérthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120725-dizajner-vaginara-vagynak-a-nok-tobbezren-allnak-sorba-szemeremajkakon.htmlMegvan a tökéletes arc titka - Plasztikai műtét nélkül is gyönyörű lehetszhttp://www.life.hu/szepulj/20120725-ime-a-tokeletes-arc-titka-japan-modra.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.