munkanélküliség Nádas György szegénység humorista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte teljesen ellehetetlenedett anyagilag Nádas György humorista, akinek annyira megcsappantak a bevételi forrásai, hogy lassan a házat is elviszik a feje fölül. A legendás Markos-Nádas duó egykori tagja számára szinte mentőkötél az, hogy epizódszerepet kapott a Jóban Rosszban című sorozatban.

Az anyagi összeomlás szélére került Nádas György, akinek színpadi szerepei és fellépései már egyáltalán nincsenek, és lassan külvárosi házát is elviszik a feje fölül.

Forrás: MTI
Forrás: MTI

"Az ismerőseim jó ideje nem láttak mosolyogni, de nincs is sok okom rá" - panaszolta a Blikknek a humorista-színész, akinek azóta kevés a munkája, amióta a vezetőváltás miatt levették a műsorról Gesztesi Károllyal közös darabját a Mikroszkóp Színpadon. Épp ezért jelent számára mentőkötelet az a tény, hogy epizódszerepet kapott a TV2 napi sorozatában.

Ugyanakkor Nádas vigasztalhatatlan, mert fiától és 7 hónapos unokájától is az anyagi helyzetük miatt kellett búcsút vennie. Fia és családja ugyanis - a jobb élet reményében - külföldre költözött. "Nagyon nehezen barátkozom meg a gondolattal, hogy a fiamék kiköltöznek a Kanári-szigetekre. De kénytelenek megtenni, hiszen egy 30 éves zenészembernek itthon nincsenek igazán lehetőségei pénzt keresni, és ebben igazat kell adjak neki" - vallotta be keserűen Nádas, aki azt is hozzátette: sajnos nem csak a fia generációjának nincsenek itthon kilátásai.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.