Megrendítette a Mestert az alig látó lány produkciója

Mező Misi gyengénlátó tehetségkutató The Voice
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A The Voice ma esti adásában is számos különleges tehetség bukkant fel, többek közt Agárdi Szilvia, aki gyengénlátóként sem riadt meg a kihívástól és kiállt a színpadra, hogy megmutassa magát a világnak. Mező Misit szinte könnyekig meghatotta a lány produkciója, ugyanakkor nem kezeli másként - tudta meg a Life.hu.

Tippünk! Ez történt a Voice 3. meghallgatásán!

Nem tudom megfogalmazni, miért, de éreztem, hogy egy egészen különleges ember áll a hátam mögött


Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Nem tudtam, hogy alig látó, de a produkciója a lelkemig hatolt. Örültem is, hogy egyedül én fordultam meg, így nem kellett versengenem senkivel, én foglalkozhatok Szilvivel, ami boldoggá tesz" - árulta el Misi, aki amikor megfordult, és látta, hogy egy alig látóval van dolga, még nagyobb tiszteletet érzett a versenyző iránt. "Szilvinek rettentő sokat jelent, hogy megmérettette magát, és nagyon tisztelem azért, mert volt bátorsága elindulni ebben a versenyben."

A tehetséges lány Mestere úgy érzi, hogy egészen különleges tehetséggel van dolga, akinek - a Mester szerint - ugyanakkora esélye van a versenyben, mint bármely más jelentkezőnek. "Nagyon nagy lelke van, és jól énekel, de amikor megfordultam, és mögöttem tapsolni kezdett a közönség, Szilvi hangja kicsit elbizonytalanodott. Tudom, hogy őt a felkészülés során lelkileg különösen támogatnom kell, ugyanakkor nem kezelem másként őt sem, mint bármelyik másik versenyzőmet. Ha a következő körben nem teljesít jól, nem engedem őt az élő show-ba" - szögezte le a Misi.

Nézd meg Agárdi Szilvia produkcióját!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.