Kétszer szeretett bele párjába az X-Faktor versenyzője

X-Faktor dal szerelem Antal Timea kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik legcsinosabb és legjobb hangú énekesnő a Life.hu-nak elárulta, hogy párjával második nekifutásra szerettek egymásba, de azóta lángol a szerelem kettejük között.

Szívből jönnek Antal Timi szerelmes dalai, amikor az X-Faktor élő show-jában énekel. Pedig párjával jelenleg jól működő kapcsolata nem kezdődött zökkenőmentesen.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"A barátommal egy éve vagyunk együtt, és otthon ismerkedtünk meg a Kalotaszegi Néptáncegyüttesben három éve. Aztán két éve összejöttünk, de az nem volt egy kiegyensúlyozott kapcsolat, akkor valahogy nem kerültünk egy hullámhosszra. Aztán egy éve elmentünk egy tánctáborba, ahol ismét egymásra találtunk. Majd szépen lassan fellobbant a szerelem, és azóta elválaszthatatlanok vagyunk. Sajnos most keveset tudunk találkozni, de telefonon tartjuk a kapcsolatot és a párom nagyon drukkol nekem" - mesélte a Life.hu-nak Timi, aki már alig várja, hogy kedvese élőben is láthassa a színpadon.

Letartóztatták a Dallas sztárjáthttp://www.life.hu/legykepben/20121026-jack-scalia-amerikai-szineszt-a-dallas-sztarjat-letartoztattak-fegyverviseles-miatt.htmlKórházba került a magyar színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20121026-kapocs-zsoka-magyar-szineszno-korhazba-kerult.htmlNem tud szabadulni férjétől az X-Faktor mentorahttp://www.life.hu/legykepben/20121026-keresztes-ildiko-magyar-enekesno-az-xfaktor-mentora-nem-tud-szabadulni.htmlAlig tud már mozogni a Nemzet Színésze - Soha többé nem áll színpadrahttp://www.life.hu/legykepben/20121026-avar-istvan-magyar-szinesz-alig-tud-mar-mozogni.htmlMindenét feleségére íratta Schobert Norbihttp://www.life.hu/legykepben/20121025-schobert-norbi-magyar-fitnesz-guru-mindent-rubint-rekara-a-felesegere.htmlPlasztikáztatott Tóth Gabi - Nagyobb melleket kapotthttp://www.life.hu/legykepben/20121025-toth-gabi-enekesno-titokban-plasztikaztatta-a-melleit.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.