Közelebb kerültek családtagjaikhoz az X-Faktor versenyzői

X-Faktor távolság család telefon Like együttes énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több száz kilométer választja el az X-Faktor alatt a Like lányait lakóhelyüktől, mégis közelebb kerültek szüleikhez és testvéreikhez, mint valaha.

A Like tagjai, Petra, Szulita és Vali a verseny kezdete óta minden idejét együtt tölti. A csajok sokat viccelődnek és beszélgetnek, de néha mindannyian elvonulnak, hogy a családjukkal beszéljenek, vagy az interneten böngésszenek. Petrának mindig is első volt a családja, így nem csoda, hogy minden nap, órákon keresztül telefonál az otthoniakkal. Valinak pedig kifejezetten jobb lett a kapcsolata szüleivel a verseny indulása óta, és Szulita is többet beszél az édesanyjával, mint korábban.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Az X-Faktor már most megváltoztatta az életemet, ugyanis sokkal közelebb kerültem a családomhoz, mint korábban. Sokat telefonálunk nemcsak a szüleimmel, hanem a testvéremmel is. Nekem ez óriási dolog" - árulta el Vali.

"Mióta tart a verseny, gyakorlatilag hozzánk nőttek az okostelefonjaink, sokat beszélünk az otthoniakkal, de a készülékeknek a felkészülésben is hasznukat vesszük" - mondta Szulita.

"Nekem mindig fontos volt a család, nagyon közel állunk egymáshoz, naponta minimum 50 percet, de van, hogy két órát beszélünk telefonon. Borzasztóan hiányoznak, de a csajok sokat enyhítenek ezen, bár nekem furcsa, hogy nem fiúkkal vagyok körülvéve. A mi családunkban ugyanis nagyon sok a fiú, és van egy öcsém és egy bátyám is. Eddig őket szórakoztattam különböző vicces grimaszokkal, mostanában a csajokat szoktam, de úgy veszem észre, nagyon vevők rá" - mesélte nevetve Petra.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.