mobiltelefon bűncselekmény mobil Budapest lopás metró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Rohadna le a keze!", "Ez kemény!", "Ez nagyon durva", ezek még csak az enyhébb kommentek, amelyekkel egy videó terjed a legnagyobb közösségi oldalon. Már majdnem 24 ezren osztották meg a felvételt, amelyen egy mobiltelefon elrablása látható. A bűncselekményt elkövető férfi a metrón ülő lány kezéből tépi ki a telefont. A lánynak esélye sincs, hogy a férfi nyomába eredjen.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=A8nkmgEINnj7xLch

Lövöldözés volt Budapesten a körútonhttp://www.life.hu/legykepben/20121016-budapest-vii-keruleteben-a-dob-utca-es-az-erzsebet-korut.htmlSzörnyen szenvedett Budapesten a magyar tévés férjehttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120919-novodomszky-eva-musorvezeto-ferje-szenvedett-budapestre-koltozesekor-nem-ertett-egy.html4 rabul ejtő hely a lakberendezés és a dizájn szerelmeseinek - Budapest ékszerdobozaihttp://www.life.hu/hazitunder/lakas/20110915-4-rabul-ejto-hely-a-lakberendezes-es-a-design-szerelmeseinek.html"Melyik ország fővárosa Budapest?" Íme a meglepő válasz!http://www.life.hu/szorakozz/20120808-az-amerikai-okosabb-vagy-mint-egy-otodikes-musorban-azt-kerdeztek.html5 megbízható, házhoz szállítós hely Budapestenhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20120725-5-megbizhato-hazhozszallitos-hely-budapesten.htmlKeressük Budapest legjobb limonádéját és legfinomabb fagyiját!http://www.life.hu/ez-zsir/webszakacs/gasztrohirek/20120716-keressuk.htmlRobert Pattinson Budapesten hódíthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120704-robert-pattinson-budapesten-hodit.htmlMintha a budapesti aluljáróból öltözött volna a milliárdos örökösnőhttp://www.life.hu/legytrendi/20120622-dominanak-oltozott-az-orokosno-paris-hilton.htmlVéres arccal mászkált Bruce Willis Budapest utcáján - Exkluzív videóhttp://www.life.hu/szorakozz/20120612-veres-arccal-maszkalt-bruce-willis-budapesten-a-die-hard-5.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.