Összeszorította a fogát és szombat este eljátszotta az Operettszínházban a jelenetét Kapócs Zsóka, aki pár nappal ezelőtt próba közben zuhant a mélybe, és kificamította a bokáját. Sérülése olyan súlyos volt, hogy azonnal mentőt hívtak hozzá, és kórházba vitték.

A szombat esti nemzetközi karmesterverseny televíziós felvételén egy kirobbanó formában lévő Kapócs Zsóka állt a színpadon, akin nem látszott, hogy pár nappal ezelőtt még lábra sem bírt állni.

Forrás: Kapócs Zsóka


"A fellépés előtt ittam egy fájdalomcsillapítót, de a hatásától függetlenül tudtam, hogy az életem árán is meg fogom csinálni. Már a mentőben kilátásba helyezték, hogy begipszelik a lábamat, mondtam, hogy nincs olyan isten, hogy egy gipsszel meg is pecsételték volna a fellépésem sorsát. De érdekes, ahogy felléptem a színpadra, elszállt a fájdalom. Ilyenkor az adrenalin felmegy, a fájdalom meg elmegy" - tette hozzá immár nevetve Zsóka, akinek három hétig még pihentetnie kellene a lábát.
"November hetedikén lesz a Rómeó és Júlia előadás, ott már szaladgálnom kell, muszáj addigra teljesen rendbe jönnöm. Igyekszem minél többet pihenni, most még csak a dalokat tanulom, így legalább a lábamat nem terhelem" - tette hozzá Zsóka.

 

Gyógyíthatatlan rákban szenved a népszerű énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20121029-bernie-nolan-enekesno-rakos-gyogyithatatlan-betegsegben-szenved.html Rockzenésszel izzad a Megasztár győztesehttp://www.life.hu/legykepben/20121026-ruzsa-magdi-kiss-endikowalsky-zeneszek-hotjogan-izzadnak.html Új barátnője van az ismert magyar műsorvezetőnekhttp://www.life.hu/legykepben/20121029-muller-attila-musorvezetonek-uj-baratnoje-van-rajnai-reka-fitnesz.html 4 millió forint hűségdíjat kapott az RTL Klubtól Stohl Andráshttp://www.life.hu/legykepben/20121029-stohl-andras-az-rtl-klub-sztarja-4-millio-forintot-kapott.html Apa lesz a népszerű magyar énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20121029-ll-junior-magyar-zenesz-apa-lesz.html Halott barátja mellett falatozott a hegymászóhttp://www.life.hu/legykepben/20121026-eross-zsolt-hoparduc-magyar-hegymaszo-halott-tarsa-mellett-falatozott.html Beleolvastak a pasik Claudiábahttp://www.life.hu/legykepben/20121028-liptai-claudia-elso-konyvebe-beleolvasnak-a-pasik.html