Lebukott! Kiderült, kivel randizik Katalin hercegnő húga

lebukás Pippa Middleton Katalin hercegnő randi pasi kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már számos sármos pasival összehozták Katalin hercegnő húgát, most azonban fotó is készült arról, hogy kivel randizik a 29 éves Pippa. Cambridge hercegnőjének húga a képek tanúbizonysága szerint a milliárdos James Matthews befektetési szakemberrel jár.

Több sármos férfival összeboronálták már Katalin hercegnő húgát, amióta múlt évben szakított barátjával, Alex Loudonnal. Csakhogy most fotó is készült Pippáról, amint Nyugat-Londonban éppen elindul egy elegáns étteremből legújabb párjával, a gazdag, egyedülálló James Matthews befektetési szakemberrel.

Northfoto
Northfoto

A 37 éves férfi tökéletes úriemberként besegíti a taxiba Pippa Middletont, aki szemmel láthatóan komolyan vette az alkalmat, hiszen egy elegáns fekete ruhát viselt. A pár barátai szerint a kapcsolat egyre szorosabb. "Úgy látom, hogy egyre komolyabban veszik egymást és a párkapcsolatukat is. Mindketten fiatalok, sikeresek, nagyon jól illenek egymáshoz" - árulta el egy a párhoz közel álló barát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.