Jáksó László szakítás kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több évnyi szerelem után szakított kedvesével Jáksó László. Az RTL Klub sztárja és párja, Éva útjai többévnyi szerelem után válnak el.

Szakított kedvesével Jáksó László. Az RTL Klub sztárja sosem beszélt túl sokat a magánéletéről, arról azonban még a közönségnek és a sajtónak is tudomása volt, hogy a párja, Éva, már évek óta mellette áll, sőt a lány kezét viccesen még a Heti hetes műsorában is megkérte a műsorvezető. Most azonban ennek vége és Jáksó fogadkozik: a nyilvánosság előtt soha többé nem fedi fel a magánéletét.

Forrás: Red Lemon Media
Forrás: Red Lemon Media

"Fura érzés ez, hogy bejelentek egy szakítást, de az elmúlt tíz évben Éva volt az egyetlen lány, akit a sajtó és a nagyközönség előtt is vállaltam. Így aztán a kapcsolat végéről is be kell számolnom, nehogy buta félreértések legyenek. Egy valami biztos: soha többé nem beszélek a magánéletemről, nem mutatom meg a párom, ez volt az utolsó alkalom. A mostani helyzetből számomra ez a tanulság" - árulta el a Blikknek Jáksó László, aki egykor még hitt abban, hogy Éva lesz élete párja.

A Heti hetes műsorvezetője elárulta a szakítás okát is. "Talán túl sűrű volt az elmúlt időszak, és ennek a kapcsolatunk látta kárát. Azt vettük észre, hogy a beszélgetéseink már nem olyanok, mint régen voltak, valami visszahozhatatlanul elmúlt. Nem tudom, mi történhetett, de talán most már nincs értelme ezen morfondírozni" - mondta Jáksó, aki bizakodik, hogy Éva is és ő is megtalálják majd az igazit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.