Megrázó élményben volt része a Megasztár győztesének

Rúzsa Magdi gyűjtés Megasztár kórház énekes Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kellemetlen emlékek, családjának tragédiája jutott eszébe a népszerű énekesnek, amikor beteg gyermekeket látogatott meg  - tudta meg a Life.hu.

Király Viktorék a Tegyünk Együtt a Gyermekekért program nagyköveteiként 6.037.080 forintot gyűjtöttek össze a gyermekeknek. A megasztáros énekes már visszatérő vendégnek számít az osztályokon, a gyerekek pedig idén is nagy lelkesedéssel fogadták kolléganőjével, Rúzsa Magdival együtt.

Forrás: PREMIERCOM
Forrás: PREMIERCOM

"Minden alkalommal megráz bennünket a klinikán kezelt gyermekekkel való találkozás. A korábban hatalmasnak tűnő személyes problémák is átértékelődnek az ilyen események után. Mivel sajnos a családomban is volt hasonló megbetegedés, ezért kötelességemnek érzem odaállni egy olyan program mellé, amely ilyen mértékben segíti a gyermekek rehabilitációját" - mesélte Viktor.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=2GTWGFKpGBNKS63v


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.