tévedés színész alkohol betörő részeg Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy vadidegen férfi vasárnap éjszaka betört Tom Cruise Beverly Hills-i otthonába. A férfi részegen eltévesztette a házszámot, ugyanis az ő otthona épp a híres filmsztáré mellett található.

Egy vadidegen férfi vasárnap éjszaka betört Tom Cruise Beverly Hills-i birtokára. A 41 éves Jason Sullivan részegen tévelygett be a csodálatos kertbe, és egy ideig fel sem tűnt neki, hogy nem otthon van. Az ausztrál modell-lakberendező férfi háza ugyanis épp Tomé mellett fekszik, csakhogy Jason olyan részeg volt, hogy egyszerűen eltévesztette a házszámot. A betolakodóra egy szemfüles szomszéd figyelt fel, aki azonnal riasztotta a rendőrséget.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Jason egy buliból tartott hazafelé, és mivel teljesen részeg volt, ezért egy józan barátja fuvarozta haza. Ki is rakta őt abban az utcában, ahol Jason lakik, de ő annyira nem volt magánál, hogy egyszerűen betévedt a háza melletti birtokra. Csúnya horzsolásokat szerzett a kaland során" - árulta el a férfi egyik barátja. A józanodás rettenetes pillanatai után Jason elnézést kért és mindenért az alkoholt tette felelőssé.

Nézd meg madártávlatból a két csodálatos birtokot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.