A bíróságon látta viszont egykori élettársát Liptai Claudia

verekedés Liptai Claudia tárgyalás bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bíróságon találkozott újra volt élettársával Liptai Claudia, akivel tavaly szeptemberben keveredtek verekedésbe. A TV2 népszerű műsorvezetője és egykori párja közt szemmel láthatóan ma is jó a viszony, hiszen Claudia a vallomástétel közben is kedvesen mosolygott B. Péterre.

Már hosszú ideje nem alkot egy párt Liptai Claudia és egykori élettársa, B. Péter, de most mégis kénytelenek voltak találkozni. Kedden tárgyalták ugyanis azt az ügyet, amelyben mindketten érintettek. A pár tavaly szeptemberben egy buli után összeszólalkozott néhány fiatallal és Claudia akkori kedvese a konfliktus során meg is sérült. Ez ügyben tettek tanúvallomást mindketten a II. és III. kerületi bíróság épületében - tudta meg a Bors.

Fotó: Szabó Balázs
Fotó: Szabó Balázs

"A pubban szórakoztunk akkori kedvesemmel. Amikor kijöttünk, rendeltem egy taxit. (...) Begurult a taxi, ekkor odajött hozzám egy fiatalember, aki azt mondta: 'Ez a mi autónk.' Megkérdeztem a taxist, milyen névre jött. Mondta, hogy az enyémre" - kezdte vallomását a férfi, aki elmesélte, hogy a társaság egyik tagja szinte azonnal szitkozódni és verekedni kezdett.

"Kinyitottam a jobb hátsó ajtót, besegítettem a páromat, megkerültem az autót, hogy beszálljak, és akkor a négyfős társaság tagjai közül valaki azt mondta: 'Jól van, akkor takarodjatok haza, vidd a kurvádat!' Az illető felé fordultam, akivel a taxin huzakodtunk, megkérdeztem, mi a probléma. Elindult felém agresszívan, én is tettem néhány lépést felé, és a következő pillanatban valaki, mielőtt észrevehettem volna, hogy ott van, megütött ököllel. Az orrnyergemet találta el. Csöpögött belőle a vér. Az orrom azóta is ferde. A fogamat is meglazította, sőt később kiderült, hogy az arccsontom is megrepedt" - idézte fel a történteket B. Péter, majd később Claudia is elmondta, hogy ő miként látta az eseményeket.

"Az autóból csak annyit láttam, hogy az egyik fiatalember nagy sebességgel közeledik a volt élettársam felé, és ököllel arcon üti. Kiszálltam az autóból, és láttam, hogy súlyos a sérülés: az élettársam arca teljesen eltorzult, közben aki megütötte, elszaladt" - idézte fel a történteket Claudia is, aki a tárgyalóteremben Péterre mosolyogva hozzátette: az ő részükről semmilyen agresszió nem történt.

Az erőszakosan viselkedő férfi nem először került összetűzésbe a törvénnyel. A verekedés idején épp próbaidejét töltötte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.