Megtudtuk, hová szórták a Való Világ sztárjának hamvait!

halál VV Lorenzo temetés hamu Gerzsényi László Való Világ Atlanti-óceán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három hónappal végzetes balesete után a Csendes-óceánban helyezték örök nyugalomra Gerzsényi László, azaz VV Lorenzo hamvait. A 40 éves, kétgyermekes apáról szörfös barátai emlékeztek meg - tudta meg a Life.hu.  

Barátai tegnap végső nyugalomra helyezték VV Lorenzo hamvainak egy részét. Mint ahogy azt a Life.hu is megírta, a 40 éves, kétgyermekes családapa augusztus 8-án szenvedett végzetes motorbalesetet, és sérüléseibe másnap a kórházban halt bele. Halála estéjén totemoszlopot emeltek emlékére a lakóhelyén, majd augusztus 24-én hamvainak nagy részét Debrecenben és Délegyházán szórták szét. Hamvai maradékát pedig maui szokás szerint tegnap engedték a Csendes-óceánba, hogy eggyé váljon a természettel - tudta meg a Life.hu.

Forrás: www.facebook.hu, RTL Klub
Forrás: www.facebook.hu, RTL Klub

A megemlékezést Lorenzo szörfös barátai tartották, akik az alábbi szavakkal búcsúztak tőle: "Lorenzo igazi 'rocksztár' volt Mauin is, hiszen a helyiek így hívják azokat a szörfösöket, akiket egy nagy hullám Ho'okipa rettegett köveire kényszerít... ma este földi maradványainak egy része a Balaton vize után a Csendes-óceánnal is eggyé vált ezen kövek közt..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.