Családra, gyerekekre vágyik a The Voice mestere

feleség Molnár Ferenc Caramel család alapítás Molnár Ferenc (énekes) gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annak ellenére, hogy épp egyedülálló, Caramel nem titkolja: nagyon vágyik egy igazi, szerető családra, feleségre, gyerekekre, akikről gondoskodhat. Hiába elfoglalt most a The Voice 30 éves mestere, aki a televíziós szereplés mellett rengeteg fellépésen is helytáll, mégis egyre erősebben érzi, hogy szeretne megállapodni.

Csupán néhány hónapja szakított előző barátnőjével, de máris arról ábrándozik Molnár Ferenc Caramel, hogy talál egy olyan nőt, aki a felesége lesz és családot alapíthat. "Én igenis szeretem, ha velem törődnek, ha kényeztetnek. Ha mosnak, főznek rám. Cserébe én is férfiként viselkedem egy kapcsolatban. Keresem a pénzt, kimutatom a szerelmemet, és ha kell, kicserélem a konnektort" - mondta el a Blikknek az énekes.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Caramel azt is elárulta, hogy már a családalapítás is megfordult a fejében. Épp ezért olyan asszonyt keres maga mellé, aki már alkalmas lehet az anyaszerepre is. "Nagyon szeretnék családot, két-három gyereket is. Az utóbbi időben egyre erősebb ez a vágy, talán éppen ezért is van az, hogy mostanában már azon gondolkodom, hogy egy olyan nőt szeretnék magam mellé, aki kimossa a zoknijaimat is. Aki erre nem hajlandó, az valószínűleg a gyerek ruhácskáit sem mosná."

Egyelőre azonban mindez csak álom, hiszen Caramel jelenleg egyedülálló, ráadásul otthonülő típus, ami megnehezíti az ismerkedést. Ugyanakkor - köszönhetően annak, hogy kezdeményező típus - ha egyszer megakad a szeme az igazin, biztosan lesz bátorsága megszólítani. "Elég határozott vagyok ilyen téren. Bármikor odamegyek az illető hölgyhöz, ha arról van szó" - szögezte le Caramel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.