Igy készülnek a halloweenre a sztárcsemeték - Fürdőgatyás tökfaragás

Sarka Kata Győrfi Pál tök gyerekek halottak napja sztárok Fésűs Nelly Halloween Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Extrém módon készültek a sztárcsemeték halloween ünnepére. Fürdőruhát húztak, és bevetették magukat a legnagyobb budapesti vízibirodalomba, ahol most az egyszer nem is az úszás, hanem a tökfaragás volt a sláger.

Sarka Kata gyermekei, Noncsi és Dávidka életükben először faragtak tököt, készítettek szemet és szájat a hatalmas zöldségnek.

Forrás: Aquaworld
Forrás: Aquaworld

"Nekünk a halottak napja az ünnep, nem a halloween. De amikor láttam a gyerekeim lelkesedését a már mindenhonnan visszaköszönő, vigyorgó tökök faragásánál, úgy gondoltam, hogy át kell gondolnom a családi koncepciót a témával kapcsolatban, és a halottaink utáni szomorkodás mellett a vidám mókázásnak is teret kell engedni. Természetesen hazavisszük a kifaragott tököt, remélem, nem fognak a gyerekek megijedni a közepébe állított, égő mécsestől, ha majd lekapcsoljuk a villanyokat" - osztotta meg a Life.hu-val Sarka Kata.

Győrfi Pál az egész családját, feleségét, Adriennt és két gyermekét, Ádámot és az egyéves Alizt is elhozta a jópofa, közös programra.

Forrás: Aquaworld
Forrás: Aquaworld

Fésűs Nelly az őszi szünet délelőttjét kislányával ,Csengével töltötte, aki csak édesanyja óvó tekintete mellett vehette kézbe a tökfaragáshoz szükséges kést.

Forrás: Aquaworld
Forrás: Aquaworld

Szandi három gyermeke közül csak kettővel tudott eljönni, pedig akkor lett volna még jobb a móka, ha minden csemete együtt faragott volna.

Forrás: Aquaworld
Forrás: Aquaworld

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.