Extrém módon készültek a sztárcsemeték halloween ünnepére. Fürdőruhát húztak, és bevetették magukat a legnagyobb budapesti vízibirodalomba, ahol most az egyszer nem is az úszás, hanem a tökfaragás volt a sláger.

Sarka Kata gyermekei, Noncsi és Dávidka életükben először faragtak tököt, készítettek szemet és szájat a hatalmas zöldségnek.

Forrás: Aquaworld

"Nekünk a halottak napja az ünnep, nem a halloween. De amikor láttam a gyerekeim lelkesedését a már mindenhonnan visszaköszönő, vigyorgó tökök faragásánál, úgy gondoltam, hogy át kell gondolnom a családi koncepciót a témával kapcsolatban, és  a halottaink utáni szomorkodás mellett a vidám mókázásnak is teret kell engedni. Természetesen hazavisszük a kifaragott tököt, remélem, nem fognak a gyerekek megijedni a közepébe állított, égő mécsestől, ha  majd lekapcsoljuk a villanyokat" - osztotta meg a Life.hu-val Sarka Kata.

Győrfi Pál az egész családját, feleségét, Adriennt és két gyermekét, Ádámot és az egyéves Alizt is elhozta a  jópofa, közös programra.

Forrás: Aquaworld

Fésűs Nelly az őszi szünet délelőttjét kislányával ,Csengével töltötte, aki csak édesanyja óvó tekintete mellett vehette kézbe a tökfaragáshoz szükséges kést.

Forrás: Aquaworld

Szandi  három gyermeke közül csak kettővel tudott eljönni, pedig akkor lett volna még jobb a móka, ha minden csemete együtt faragott volna.

Forrás: Aquaworld

Oxigénmaszkra szorult a népszerű magyar énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20121031-der-heni-a-sugarloaf-enekesnoje-inhalalt-az-influenzaja-miatt.html Megtudtuk, hová szórták a Való Világ sztárjának hamvait!http://www.life.hu/legykepben/20121031-lorenzo-a-valo-vilag-szereplojenek-hamvait-a-csendes-oceanba-szortak.html Megütött egy hajléktalant Gene Hackmanhttp://www.life.hu/legykepben/20121031-gene-hackman-amerikai-szinesz-megutott-egy-hajlektalant.html Beperelték Russell Brandet - gyalogost gázolt a színészhttp://www.life.hu/legykepben/20121030-russell-brand-amerikai-szinesz-elutott-egy-gyalogost.html