Szörnyű betegség döntötte ágynak a Voice versenyzőjét

betegség láz rajongó Weisz Viktor éneklés The Voice
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rettenetes betegség döntötte ágynak Weisz Viktort, akinek az immunrendszere teljesen legyengült a rengeteg éjszakázás miatt, hiszen az elmúlt év során 287 rendezvényen lépett fel zenés stand up comedy műsorával - tudta meg a Life.hu.

Borzalmas betegség döntötte ágynak Weisz Viktort, aki 39 fokos lázát hűtőfürdővel igyekszik kúrálni. "Szájnyálkahártya-gyulladásom van. Nem is tudtam róla, hogy létezik ilyen betegség, ami most leterített. Valószínűleg egy fertőzött mikrofontól kaphattam el" - árulta el a Life.hu-nak a még betegen is jókedvű énekes, aki évek óta zenés stand up comedy előadóként lép színpadra. "10-12 ismert énekes, köztük Korda György hangját, mozgását, gesztusait tudom utánozni és ezzel a műsorral járom az országot. Az elmúlt évben 287 rendezvényen léptem fel" - mondja Viktor, aki mostantól Somló Tamás csapatának tagjaként készül a későbbi megmérettetésekre, remélhetőleg már egészségesen.



Annak ellenére, hogy a Voice versenyzője már évek óta az éneklésből él, mégis sokszor érték nagyon komoly kudarcok. "Számos tehetségkutatóban indultam már, de jelentős eredményt eddig sosem sikerült elérnem. Volt olyan verseny, ahol az egyik zsűritag egyszerűen tehetségtelennek titulált. Ez nagyon megviselt, mert érzékeny ember vagyok. Ugyanakkor nekem mindig erőt adott az, hogy esténként várt a közönségem, akiktől rengeteg támogatást kaptam. És most hatalmas öröm, hogy a Voice-ban végre megtörtént az áttörés és továbbjutottam."

A pénteki adás óta Viktor követőinek száma hihetetlenül megnőtt, sőt énekével egészen különleges hatást tett egy kis rajongójára. "Már attól könnybe lábad a szemem, amit a rajongói oldalamon, a hozzászólásokban olvasok. Az pedig végképp megrendített, amikor írtak nekem egy halálos betegségben szenvedő holland kislány szülei, hogy a gyermekük, akit nyár óta nem láttak nevetni, a dalom hatására újra mosolyog és kedve van élni."

Viktornak a párja és egy ismert énekes is segítségére volt abban, hogy eljusson az áttörésig. "A párom nélkül sosem lett volna erőm, hogy újra megmérettessem magam. Ugyanakkor van olyan, már befutott barátom, aki személyesen arra buzdított, hogy induljak el a Voice-ban, mert ez a műsor más lesz, mint a többi tehetségkutató. Sokat elértem már önerőből a szakmámban, de ezt az utolsó lépcsőfokot, az országos ismertséget önerőből nem tudnám megszerezni. Ezért léptem a Voice színpadára."

Dagad a playback botrány! A slágert és a paródiát is ugyanaz énekelte fel!http://www.life.hu/legykepben/20121029-czerovszky-heni-a-the-voice-versenyzoje-botranyt-kavart.htmlOxigénmaszkra szorult a népszerű magyar énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20121031-der-heni-a-sugarloaf-enekesnoje-inhalalt-az-influenzaja-miatt.htmlMegtudtuk, hová szórták a Való Világ sztárjának hamvait!http://www.life.hu/legykepben/20121031-lorenzo-a-valo-vilag-szereplojenek-hamvait-a-csendes-oceanba-szortak.htmlMegütött egy hajléktalant Gene Hackmanhttp://www.life.hu/legykepben/20121031-gene-hackman-amerikai-szinesz-megutott-egy-hajlektalant.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.