Mint ahogy arról a Life.hu is beszámolt, egy erdőben megtalálta a rendőrség szombaton a néhány napja eltűnt 11 éves kisfiú, Szita Bence holttestét. A feltételezett gyilkos, a fiú nevelőanyja, aki a család elmondása szerint már régóta készülhetett a szörnyű gyilkosságra.

A feltételezett gyilkos P. Erika valószínűleg féltékenységből, előre kitervelhette a 11 éves gyermek brutális megölését. Az elhunyt Bence nővére Hajdú Péternek elmondta, hogy nevelőanyjuk hetek óta ismeretlen férfiakkal találkozott, és indokolatlanul sokat telefonált. A gyilkosság napján is gyanúsan viselkedett, de senki sem gondolta volna róla, hogy ilyen szörnyű cselekedetre készül egy vétlen gyermekkel szemben.

Forrás: MTI/Varga György

Az elhunyt Bence édesapja és testvére exkluzív interjút adott Hajdú Péternek. A szörnyű családi tragédia és a gyilkosság további részleteit a ma esti Frizbiben láthatják a TV2-n.

 

Amnéziában szenved, akár kómába is eshet a Rippel fivérek édesanyjahttp://www.life.hu/legykepben/20121102-rippel-ferenc-magyar-sztar-edesanyja-eletveszelyes-allapotban-van.html Ilyen lesz Komár László temetésehttp://www.life.hu/legykepben/20121104-ilyen-lesz-komar-laszlo-enekes-temetese-a-budapesti-uj-koztemetoben.html Saját énekesét küldte haza az X-Faktor mentorahttp://www.life.hu/legykepben/20121103-stone-es-lass-bea-parbajozott-az-xfaktorban-de-a-kozonseg.html Kocsmában tesztelték a Heti hetes új szereplőjéthttp://www.life.hu/legykepben/20121031-majka-eloszor-a-heti-hetesben-onodi-gyorgy-foszerkeszto-tesztelte.html Brutális kegyetlenséggel nevelőanyja ölhette meg a 11 éves kisfiúthttp://www.life.hu/legykepben/20121103-megtalaltak-a-11-eves-kaposvaron-eltunt-szita-bence-holttestet-aki.html Milliókkal tartozik volt barátnőjének az ismert magyar énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20121103-milliokkal-tartozik-volt-baratnojenek-az-ismert-magyar-rapper-ll-junior.html