Párra lelt a Csillag születik felfedezettje

szerelem Vásáry André énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre szerelmes a Csillag születikből ismert szoprán hangú férfiénekes. André megosztotta a Life.hu-val, hogyan érzi magát új kapcsolatában.

Vásáry André sokáig várt arra, hogy végre megtalálja azt a társat, akiről mindig is álmodott. Bár már egy hirtelen felindulásból kimondott szakításon is túl vannak, ez egyáltalán nem ijeszti meg őt. Az énekes úgy gondolja, még sokat kell tanulnia ahhoz, hogy kapcsolata igazán kiegyensúlyozottan működjön.

Forrás: Vásáry André
Forrás: Vásáry André

"Egy rendezvényen ismerkedtünk meg, ahol felléptem. A párom bár nem szakmabeli, mégis a munkájához közel áll a művészek világa. Az első perctől szimpatikusak voltunk egymásnak, de csak jó pár találkozás után kerültünk közelebbi kapcsolatba. Aztán jött egy hullámvölgy, mert az egóm és a munkám miatt nem tudtam rá eléggé odafigyelni. Éppen a legújabb komolyzenei lemezemen dolgoztam és elfeledkeztem arról, hogy ő is törődésre vágyik. Hajlamos vagyok előtérbe helyezni magamat, de mellette meg kellett tanulnom másra is odafigyelni, ami egyáltalán nem baj. A kapcsolatunkat csak kis időre függesztettük fel, röpke két órára, mert ezalatt máris rájöttünk, hogy annyira hiányzunk egymásnak, hogy megéri dolgozni a kapcsolatunkon. Nekem ő nagyon sokat jelent, és igen, végre szerelmes vagyok" - mesélte a Life.hu-nak André.

Vége a szerelemnek! Szakított Bálint Toncsihttp://www.life.hu/legykepben/20121106-balint-antonia-magyar-szepsekiralyno-musorezeto-tereh-istvan-az-elso-emelet.htmlBrutális kegyetlenséggel megkínozták halála előtt gyilkosai az ártatlan Bencéthttp://www.life.hu/legykepben/20121106-szita-bence-11-eves-aldozat-testet-megkinoztak.htmlIsteni jelnek tekinti a rapper kisfia érkezéséthttp://www.life.hu/legykepben/20121101-lljunior-rapper-apuka-lesz-kisfia-januarban-szuletik.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.