Több évtizedes szerelmi titkát leplezte le a világsztár

szenvedély Kirstie Alley titok szerelem Patrick Swayze
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több évtizedes titokról rántotta le a leplet Kirstie Alley, aki elárulta: őrületes szerelem volt közte és Patrick Swayze közt a legendás Észak és Dél című filmsorozat forgatása során. Mindketten házasok voltak abban az időben, ezért igyekeztek elnyomni lángoló érzéseiket, de mindhiába.

Több évtizedes titkot árult el a 61 éves Kirstie Alley hétfő este egy talkshow-ban. "Lángoló, mindent elsöprő szerelem volt köztem és Patrick Swayze között 1985-ben, amikor az Észak és Dél című sorozatot forgattuk. Már az első találkozáskor szikrázott köztünk a levegő" - emlékezett vissza a Nicsak, ki beszél című filmek sztárja, aki azt is elárulta, miért kellett titkolniuk az érzelmeiket.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Mindketten házasok voltunk akkor, és emiatt igyekeztünk elfolytani az érzelmeinket, de mindhiába. Viszony nem lett ugyan a dologból, de sokkal rosszabb dolog történt: mélyen egymásba szerettünk. Ez pedig sokkal súlyosabb vétség szerintem, mint egy kósza félrelépés" - mondta el Kirstie, aki a mai napig jó viszonyt ápol Swayze özvegyével, Lisa Niemivel, aki azonban vélhetően mindeddig mit sem sejtett a titokról. "Lisa nem hiszem, hogy tudott volna rólunk, mert vélhetően akkor nem kért volna meg engem, hogy beszédet mondjak Patrick temetésén 2009-ben" - mondta a színésznő.

Kirstie Alley esetében nem különösebben meglepő, hogy beleszeretett egy partnerébe, ugyanis a Nicsak, ki beszél filmek forgatása során teljesen belehabarodott John Travoltába is, akihez azonnal hozzá akart menni feleségül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.