Az Irigy Hónaljmirigy frontembere, Sipos Peti feleségével és gyermekeivel a hosszú hétvégére Lengyelországba utazott. A család az interneten bukkant egy visszautasíthatatlan ajánlatra, amely később átverésnek bizonyult - tudta meg a Life.hu.

Forrás: Sipos Peti

"Az interneten naponta bombázzák az embert mindenféle akciós ajánlatokkal, én is rányomtam az egyik jónak ígérkező hirdetésre. Amikor a szállodához értünk, megértettem, miért volt ilyen olcsó. Már kívülről is borzalmasan nézett ki a 'hotel', de a szobákban aztán leesett az állunk. Gyakorlatilag egy '70-es évekbeli munkásszállóban éreztük magunkat, ahol szabadságon van a takarítónő, ezért inkább bemenekültünk Krakkó belvárosába, ami rögtön jobb kedvre derítette a családot. A csodálatos történelmi főtér és a környező utcák, a jó idő, a finom lengyel sör és a rengeteg turista mind magáért beszélt" - mesélte Peti.

Forrás: Sipos Peti

Így búcsúztatták el barátai Komár Lászlóthttp://www.life.hu/legykepben/20121106-komar-laszlo-67-evesen-halt-meg-temetese-az-ujkoz.html Vége a színészetnek? Szakmát vált Brad Pitthttp://www.life.hu/legykepben/20121106-brad-pitt-amerikai-szinesz-butortervezonek-all.html Most temetik Komár Lászlóthttp://www.life.hu/legykepben/20121106-komar-laszlo-enekest-temetik-az-ujpesti-koztemetoben.html Több évtizedes szerelmi titkát leplezte le a világsztárhttp://www.life.hu/legykepben/20121106-kisrtie-alley-amerikai-szineszno-es-patrick-swayze-amerikai-szinesz-kozott.html Megtörte a sok sikertelen próbálkozás a Voice versenyzőjéthttp://www.life.hu/legykepben/20121106-burai-krisztian-a-the-voice-versenyzoje-megtort-a-sok-sikertelen.html Schobert Norbi kiverte a biztosítékot! - Semmibe veszi a szegényekethttp://www.life.hu/legykepben/20121106-schobert-norbi-update-facebook-oldalan-nyilvanitott-velemenyt-azokrol-akiknek-nincs.html