Stohl András visszatérés elindulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visszatér az RTL Klub képernyőjére Stohl András, mégpedig nem kisebb produkció műsorvezetőjeként, mint a ValóVilág. A népszerű valóságshow hatodik szériájában akár a VV5 nyertese, Knap Attila is szerepet kaphat.

Már akkor sejteni lehetett, hogy Stohl András hamarosan visszatér, amikor néhány hete újra feltűnt az X-Faktor sztárvendégeként. Az RTL Klub székházában már nyílt titok, hogy a népszerű valóságshow a börtönből tavasszal szabadult népszerű színész-műsorvezetővel indul újra.

Fotó: Mudra lászló
Fotó: Mudra lászló

"A folyosókon azt beszélik, hogy a műsorkészítőket már értesítették az esetleges kezdésről" - mondta el a Borsnak a csatorna egyik dolgozója. "Arról is pletykálnak, hogy Knap Attila, a ValóVilág ötödik szériájának nyertese is szerepet kaphat az új évadban. Egyértelmű: mozgolódás van a műsor körül." Már tavasszal tudni lehetett, hogy lesz folytatás, hiszen Dirk Gerkens, a csatorna vezérigazgatója akkor így nyilatkozott: "A VV5 jelenlegi nézettségi adatainak köszönhetően a ValóVilág 6-ot is el fogja indítani a csatorna." Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója azonban még nem erősítette meg a hírt, csupán annyit mondott, hogy nem zárja ki azt, hogy elindul a ValóVilág 6. szériája.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.