Tíz éve egy férfit szeret Leonardo DiCaprio?

meleg Leonardo DiCaprio homoszexuális pár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyes internetes források szerint nem véletlen, hogy Leonardo DiCaprio minden egyes barátnőjével szakít hosszabb-rövidebb idő után. A pletykák szerint ugyanis a népszerű színész valójában régóta a férfiakhoz vonzódik, sőt mi több, egy bizonyos férfihoz, Lukas Haashoz, akivel évek óta jóban-rosszban egymás mellett állnak.

Egyes források szerint elképzelhető, hogy Leonardo DiCaprio homoszexuális. A népszerű színész a találgatások szerint nem véletlenül nem képes megállapodni egyetlen barátnője mellett sem, ugyanis a férfiakat, sőt mi több, egy bizonyos férfit szeret igazán. Ez a férfi pedig nem más, mint Lukas Haas, színész, aki a pletykák szerint hét éve együtt is él DiCaprióval.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A hírek szerint a két férfi tíz éve szeretett egymásba, és azóta elválaszthatatlanok. És azt is pletykálják, hogy Leonardónak egyetlen barátnőjével sem volt intim viszonya, mindössze fedőtörténetet biztosítottak a homoszexuális sztárnak, akivel titoktartási szerződést is kötöttek, hogy soha ne derüljön ki a valóság. A színésszel kapcsolatosan többször felröppent már a pletyka, hogy homoszexuális, de ő ezt mindig hevesen tagadta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.