Gyermekeit is kínozta - Rettegésben tartotta családját Bence gyilkosa

gyilkosság Szita Bence rettegés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Feleségét és gyermekeit is kínozta, rettegésben tartotta K. József, aki részt vett a 11 éves Szita Bence megölésében. A férfi azt állítja, hogy egy ujjal sem nyúlt az ártatlan kisfiúhoz, viszont ő ásta meg a sírját. Mindeközben P. Erika, az ártatlan kisfiú nevelőanyja megtört és tegnap késő délután beismerő vallomást tett a rendőrségen.

Saját gyermekeit és feleségét is rettegésben tartotta a 11 éves Szita Bence egyik gyilkosa, K. József. A férfi gyakran kék-zöldre verte gyermekeit és volt, hogy égő cigarettacsikket nyomott el fia tenyerében. Ráadásul éveken át fenyegette feleségét azzal, hogy brutális módon kivégzi és a holttestét elássa.

Forrás: MTI/Varga György
Forrás: MTI/Varga György

A férfi, aki részt vett az ártatlan Bence meggyilkolásában, állítása szerint nem nyúlt a kisfiúhoz, "csupán" a sírját ásta meg. Minden bizonnyal hidegvérű, kegyetlen ember, amit az is bizonyít, hogy a helyszínről távozva az anyósánál egy zsákba rejtette véres ruháit, majd másnap új ruhában, teljes nyugalommal állt a bíróság elé válóperének első tárgyalása alkalmával. Felesége azonban nem hisz abban, hogy férje nem vett részt a gyilkosság elkövetésében. "Éppen ez az ember állítja ezt, aki éveken keresztül azzal fenyegetett, hogy feldarabol, és elás egy lyukba. A gyerekeink még alig éltek, de halálukig viselni fogják ezt a levakarhatatlan bélyeget" - fakadt ki a Blikknek az asszony.

Verekedés vetett véget Bálint Antónia kapcsolatánakhttp://www.life.hu/legykepben/20121107-balint-antonia-magyar-szepsegkiralyno-kapcsolatanak-egy-verekedes-vetett-veget.htmlZalatnay elfelejtett szoknyát venni Komár temetésérehttp://www.life.hu/legykepben/20121106-zalatnay-sarolta-komar-laszlo-temetesen.htmlBeindult a magyar színész amerikai karrierje, Bruce Willisszel forgatotthttp://www.life.hu/legykepben/20121106-kamaras-ivan-magyar-szinesz-es-bruce-willis-amerikai-szinesz-egyutt.htmlVége a színészetnek? Szakmát vált Brad Pitthttp://www.life.hu/legykepben/20121106-brad-pitt-amerikai-szinesz-butortervezonek-all.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.