Szeretethiányát új családtaggal pótolja a VV szőkesége

kutya árva kutyabarát Való Világ VV Kinga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kis szeretetbombát vitt haza VV Kinga, aki pasi híján az állatokban leli örömét.

Állatvédők mentették meg a Pankának keresztelt keverék kutyust, akit Kinga vett ideiglenesen magához. Kinga lelkesen keres szerető gazdát új védencének, aki el sem mozdul mellőle, mióta hazavitte. Orvoshoz viszi, dédelgeti a kis árvát, pont úgy, mint saját kutyáit.

VV Kinga/Facebook
VV Kinga/Facebook

"Panka családját, testvéreit és mamáját megölték a jóérzésű emberek. Panka 4-5 hónapos kislány, épp a tejfogait cseréli. Nagyon sokat bántották, fél az embertől, bizalmatlan, de nagyon jámbor kutyus. Tele van szeretettel és kedvességgel. A kutyusaimmal nagyon jól kijön, hihetetlen barátságos velük, a macskákat sem bántja, játszana velük. Már vidám farkcsóválva futkosott fel-alá, jókat eszik és játszik mindennel, ami a keze ügyébe akad" - osztotta meg a legnagyobb közösségi oldalon Kinga.

Lánnyal csókolózva ünnepelte meg új melleit a Való Világ sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121103-lannyal-csokolozva-unnepelte-meg-uj-melleit-a-valo-vilag-botranyos.htmlMegtudtuk, hová szórták a Való Világ sztárjának hamvait!http://www.life.hu/legykepben/20121031-lorenzo-a-valo-vilag-szereplojenek-hamvait-a-csendes-oceanba-szortak.html150 000 forintos büntetést kapott a Való Világ sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120917-vv-fecora-valo-vilag-szereplore-a-nav-emberei-csaptak-le.htmlNagy bejelentésre készül a Való Világ sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120911-vv-eszter-feladja-budapesti-eletet-es-ugyvedi-irodajat-nagy-bejelentesre.htmlKiderült, hogy miből él a Való Világ egykori szereplőjehttp://www.life.hu/tested-lelked/20120906-az-egykori-valo-vilag-szereplo-elarulta-hogy-mibol-finanszirozta-sminkiskolas.htmlEz a való világ: nem volt szerződés VV Attila nyereménylakására!http://www.life.hu/legykepben/20120504-nincs-szerzodese-az-rtl-klubnak-vv-attila-nyeremenylakasanak-epittetojevel-igy.htmlAzonnal műteni kell a Való Világ 5 sztárját!http://www.life.hu/legykepben/20120317-vv5-fajdalmai-voltak-a-melleben-surgosen-meg-kell-muteni-vv.htmlSzínpadon szexelne egymással a Való Világ két sztárjahttp://www.life.hu/szeress/20120203-valovilag-szandika-szinpadon-szexelne-veraval.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.