Bogáth Emese vesebetegség válás tehetségkutató tragédia The Voice énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komoly pofonokat kapott már az élettől Bogáth Emese, a Voice versenyzője. A 31 éves lány, aki egykor a TV2 Popsztárok című műsorában tűnt fel először, gyermeke születése után súlyos autoimmun vesebetegséget kapott és míg az életéért küzdött, a férje is magára hagyta - tudta meg a Life.hu.

Megkeményítette az élet a 31 éves Bogáth Emesét, akinél másfél évvel kislánya, Mandula születése után, 2010 nyarán súlyos autoimmun vesebetegséget diagnosztizáltak. "Nehéz küzdelem volt, de a lányom miatt mindenképp élni akartam, ez erőt adott ahhoz, hogy legyőzzem a kórt" - emlékszik vissza a Voice versenyzője, aki ráadásul a legnagyobb bajban szembesült vele, hogy kik azok, akikre valóban számíthat. "A gyermekem apja a betegség ideje alatt hagyott el és az addig közelinek hitt barátok is elkoptak mellőlem. Csak a szüleimre számíthattam. Ez a tapasztalat megkeményített, ma már sokkal nehezebben engedek magamhoz közel bárkit" - árulta el a Life.hu-nak a fiatal anyuka, akinek az életében a kislánya mellett a zene volt a fő kapaszkodó.

Fotó: Tv2
Fotó: Tv2

Emese ugyanis nem először indult el tehetségkutató versenyben: 10 éve az egyik győztese volt a Popsztárok című műsornak, amelynek köszönhetően tagja lett a Sugar & Spice nevű formációnak. "Egy évig jártuk az országot, sikeresek voltunk, de a menedzsment miatt egy év után véget ért ez a kaland. De az éneklést sosem adtam fel, azóta is több formációban énekelek" - mondja Emese, aki most a Voice-ban is azért indult el, hogy új lendületet adjon zenei karrierjének. Az, hogy ez sikerült-e neki, kiderül a Voice ma esti adásából.

24 órán belül megvan Ördög Nóra utódjahttp://www.life.hu/legykepben/20121109-ordog-nora-az-xfaktor-musorvezetoje-terhes-24-oran-belul-megvan.htmlNem sikerült a műtét! Elhunyt a népszerű sorozatsztárhttp://www.life.hu/legykepben/20121108-clive-dunn-amerikai-sorozatsztar-elhunyt.htmlMeghalt a népszerű énekes édesapjahttp://www.life.hu/legykepben/20121109-fekete-david-a-megasztar-versenyzoje-enekes-apja-meghalt.htmlRuttner besokallt- Stohl Andrást kidobta az ügyvédjehttp://www.life.hu/legykepben/20121109-stohl-andras-magyar-szinesz-musorvezetot-kirugta-az-ugyvedje.htmlNem akar bátyja hátán felkapaszkodni Fenyő Iván húgahttp://www.life.hu/legykepben/20121108-fenyo-fruzsina-fenyo-ivan-magyar-szinesz-huga-nem-a-batyja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.